Waarom 'schoonvader' Piquet Verstappen respecteert Max Verstappen
Max Verstappen

Waarom 'schoonvader' Piquet Verstappen respecteert

Waarom 'schoonvader' Piquet Verstappen respecteert

In een interview met de Braziliaanse tak van Motorsport heeft Nelsinho Piquet, de zoon van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet, toegelicht waarom zijn vader Max Verstappen respecteert. Nu Verstappen een vermeende relatie heeft met zijn dochter, Kelly Piquet, groeien de Verstappens en Piquets naar elkaar toe.

De dochter van Piquet, die in het verleden een relatie had met Daniil Kvyat, zou volgens haar broertje inmiddels een volwaardige relatie hebben met de Red Bull Racing-coureur. Tegenover het medium gaat hij dieper in op hoe er binnen de familie naar Verstappen gekeken wordt.

'Ik ken Max sinds hij mijn buurman geworden is in Monaco. Van het ene jaar op het andere jaar had hij ineens geld op de rekening, dat veranderde zijn leven drastisch. Hij reed Formule 3 en woonde bij zijn vader en ineens verhuisde hij naar Monaco', herinnert de Braziliaanse Formule E-kampioen zich.

De faam die het leven als Formule 1-coureur met zich meebrengt, heeft ook bij de Limburger zijn sporen achter gelaten, vindt Piquet jr.: 'Arrogantie zal ik het niet noemen, maar meer een ego. Een goede coureur moet echter af en toe arrogant zijn, dat is een eigenschap die hij met diverse rijders deelt.'

Piquet sr. waardeert Verstappen

De vader van Kelly, die een grote naam heeft binnen de Formule 1 wegens zijn drie wereldtitels, kan Verstappens eerlijkheid wel waarderen volgens zijn zoontje: 'Hij probeert zich niet anders voor te doen dan dat hij is.' Vooral daarom respecteert Piquet sr. Verstappen, suggereert hij.

'Verstappen is een man met een mening en zo zit het. Hij hoeft niet te doen alsof en weet dat hij goed genoeg is zoals hij is. Zo zit mijn vader ook in elkaar', concludeert Piquet. Eerder dit jaar deed een bijzondere Instagram-post van Verstappen al suggereren dat er wat gaande was tussen Kelly Piquet en hemzelf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws