Anderson: 'McLaren nu meest constante team na Mercedes' Formule 1
Formule 1

Anderson: 'McLaren nu meest constante team na Mercedes'

Anderson: 'McLaren nu meest constante team na Mercedes'

McLaren vertrok uit Stiermarken met opnieuw een goed resultaat: een vijfde plaats voor Lando Norris en een negende voor Carlos Sainz. Hoewel de competitie groot is, denkt oud-ontwerper Gary Anderson dat het team nog meer zal laten zien met haar grote consistentie.

'Je moet zeggen dat van de rest McLaren de meest constante is.' Of het nu droog, nat, kwalificatietijd of de race zelf is, McLaren is er altijd bij. De Brit geeft toe dat Racing Point bij vlagen sneller was maar dat het oranje team nog altijd naar huis ging met een beter resultaat.

Vertrouwen groeit als je in een flow zit, concludeert Anderson bij The Race. Daarnaast moet je op de baan kansen pakken als die zich aandienen. Zo reed Norris vlak voor de finish langs Perez die rondhobbelde met een kapotte voorvleugel. 'Hij geeft zich niet snel gewonnen en rijdt eerlijk en hard. Zijn inschattingsvermogen is erg goed.'

'McLaren heeft zijn huiswerk gedaan en zich echt daar op gericht. Je kan niet zomaar nieuwe onderdelen op de auto plakken. Je moet erachter zien te komen waar je zwakke punten zitten en die dan aanpakken. De laatste twee seizoenen is dat precies wat McLaren heeft gedaan', aldus Anderson. (Foto: McLaren F1)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws