'Racing Point-rijders hebben uitstekend werk geleverd' Formule 1
Formule 1

'Racing Point-rijders hebben uitstekend werk geleverd'

'Racing Point-rijders hebben uitstekend werk geleverd'

Eerder dit weekend hadden Sergio Perez en Lance Stroll nog problemen om het tempo bij te benen in een drijfnatte kwalificatie maar op zondag sloeg alles om. De Racing Point-rijders reden zich naar een zesde en een zevende plaats.

Gary Anderson ziet dat het team leert en groeit. 'Perez reed zich van de zeventiende startplaats naar bijna een vierde plaats. Stroll begon als twaalfde en werd zevende. Dat bevestigt dat als alle puzzelstukjes in elkaar vallen, Racing Point een macht is om rekening mee te houden.'

Alleen weet het team wel welke kant het op moet ontwikkelen, vraagt Anderson zich hardop af? 'De anderen zullen niet stilstaan dus Racing Point zal zich moeten blijven verbeteren', concludeert Anderson bij The Race.

Ook al is de vermeende kopie van de Mercedes uit 2019 nog zo sterk, de tijd moet leren of er genoeg potentieel in zit om de rest van het seizoen succesvol mee uit te zingen. (Foto: Racing Point)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws