Bekijk de Grand Prix van de Verenigde Staten live via F1TV of Viaplay! Formule 1
Formule 1

Bekijk de Grand Prix van de Verenigde Staten live via F1TV of Viaplay!

Bekijk de Grand Prix van de Verenigde Staten live via F1TV of Viaplay!

De Grand Prix van de Verenigde Staten staat zondagmiddag op de planning. Jij kunt het nieuwe raceweekend in de Formule 1 opnieuw volgen via F1TV. De vrije training, de sprintrace, de kwalificatie en de Grand Prix zijn daar namelijk live te zien. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend in de Verenigde Staten!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race hoeft te missen. Je kunt namelijk een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én je krijgt een gratis proefperiode van zeven dagen erbij. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live zien. Je hebt ook toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van de Verenigde Staten live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

F1TV tijdschema voor Formule 1 in de VS

Op donderdagavond kun je tussen 23.30 uur en 23.55 uur kijken naar de Weekend Warm-up op F1TV. Vrijdag is het vanaf 19.30 uur tijd voor de eerste vrije training vanuit de Verenigde Staten. Drie uur later - om 22.30 uur - start de voorbeschouwing op de kwalificatie. Om 23.00 uur kun je namelijk naar de kwalificatie in de USA kijken. Een uur later is de kwalificatie afgelopen en begint direct de nabeschouwing.

Zaterdag is het tijd voor de sprintrace op het Circuit of the Americas. Vanaf 19.30 uur kun je kijken naar de Sprint Shootout, die zo'n 45 minuten zal duren. Later op de zaterdagavond is de voorbeschouwing op de sprintrace te zien. Je kunt vanaf 23.20 uur inschakelen voor de analyses. Vanaf middernacht is de sprintrace zelf live te zien bij F1TV. In de nacht van zaterdag op zondag begint de nabeschouwing op de sprint om 01.00 uur.

Zondag staat de Grand Prix van de Verenigde Staten op het programma. Bij F1TV begint de voorbeschouwing om 19.50 uur. De Grand Prix start zelf om 21.00 uur in de avond en duurt zo'n twee uur. Als de race om 23.00 uur is afgelopen, begint de nabeschouwing op de race direct. Deze analyse duurt zo'n veertig minuten en is om 23.40 uur afgerond.

Grand Prix van de Verenigde Staten te zien bij Viaplay

Bij Viaplay kun je vrijdagavond tussen 19.20 uur en 21.35 uur kijken naar de eerste vrije training in de Verenigde Staten. Twintig minuten later begint de programmering rondom de kwalificatie al. Tussen 21.55 uur en 01.45 uur kun je namelijk inschakelen voor alles rondom de kwalificatie voor de Grand Prix van de Verenigde Staten.

Op zaterdag is er tussen 18.55 uur en 21.45 uur aandacht voor de Sprint Shootout in Texas. Vanaf 23.25 uur kun je Viaplay weer aanzetten voor de sprintrace, die om 00.00 uur begint. Deze programmering duurt tot 02.30 uur in de nacht. Zondag is het tijd voor de race. Om 19.55 uur kun je inschakelen, zodat je niks mist van de Grand Prix van de Verenigde Staten. Het programma duurt tot 00.45 uur. Als je de race hebt gemist, kun je de hoogtepunten om 01.00 uur terugzien bij Viaplay.

Formule 1 live kijken met een VPN 

In 2023 kun je de Formule 1 ook live kijken door gebruik te maken van een VPN. Je kunt dan een abonnement van twee of drie euro per maand nemen op een VPN-aanbieder en vervolgens kun je een buitenlandse stream bekijken waar je dan niet voor hoeft te betalen. Heb je nog geen VPN-abonnement? Probeer NordVPN met meer dan vijftig procent korting.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws