Max Verstappen live

Op F1Maximaal vind je live alle updates over Max Verstappen. Niet alleen hoe de Nederlander zich voorbereidt op het nieuwe seizoen komt aan bod, maar ook houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen tijdens de wintertests in Barcelona. 

F1Maximaal zet hier alles wat je wil weten over Verstappen op weg naar de start van het seizoen op een rijtje. We hopen af te trappen met de Grand Prix van Bahrein. Deze zal verreden worden op 20 maart. Alle racedata kun je vinden in onze Formule 1-kalender. Max hangt alweer enige tijd aan de gewichten, reist veel met zijn vriendin Kelly Piquet en brengt veel tijd door in de simulator. Bij ons kan je terecht voor je dagelijkse portie nieuws over de Limburger en wat hij allemaal uitspookt.

Wanneer is Verstappen live?

De Formule 1 wordt vanaf komend seizoen live uitgezonden bij Viaplay. De wintertests kun je live volgen bij Sky Sports en niet in Nederland. Als het F1-seizoen officieel begint, zendt Viaplay alle sessies in de raceweekenden live uit.

Ook in 2022 houdt F1Maximaal alle verrichtingen van Verstappen in alle sessies bij via een liveblog. Of de Red Bull-coureur nou crasht tijdens de vrije training of de race wint; alles vind je meteen terug op onze website. Zo proberen wij het Formule 1-publiek in Nederland zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles omtrent Max Verstappen en de Formule 1.

Max Verstappen live Nieuws