Formule 1 live

F1Maximaal doet live verslag van persconferenties, vrije trainingen, kwalificatie en de race van een Grand Prix-weekend. Liveblogs zijn altijd te vinden op het grote plaatje van de voorpagina van de website en worden meestal een uur voor aanvang van het live-evenement online gezet. Na het evenement wordt een verslag geschreven en verdwijnt de feed die we gebruiken. 

Wat komt er in een live feed?

De live feeds bestaan onder andere uit foto's, filmpjes en andere fragmenten van een vrije training bijvoorbeeld. Daarnaast geven we de tijden weer van de Formule 1-coureurs die op dat moment het snelst zijn en op welke banden ze hebben gereden. Ook komt er vaak commentaar langs van Sky Sports-analisten of van teambazen die iets zeggen over de positie van het team ten opzichte van de concurrentie. 

Waar kan ik F1 live kijken?

Iedere Grand Prix van de Formule 1 wordt in Nederland in 2024 live uitgezonden worden door Viaplay. Check de site van de aanbieder om te zien of er nog voordeelpakketten beschikbaar zijn voor het kijken van Formule 1. Daarnaast worden de GP's verslagen via F1TV, dit is een online kanaal van Formula1.com. In 2024 zal de wintertest in Bahrein live worden uitgezonden op het kanaal van F1TV. Hier vind je meer informatie over live Formule 1 kijken.

Klik hier voor een overzicht van de Formule 1-kalender van 2024.

Formule 1 live Nieuws