F1 Live

F1 Maximaal doet liveverslag van persconferenties, vrije trainingen, kwalificatie en de race van een Grand Prix-weekend. Liveblogs zijn altijd te vinden boven op de voorpagina van de website en worden meestal twee uur voor aanvang van het live evenement online gezet. Onze live verslagen duren meestal zolang het Formule 1-evenement ook duurt. Daarna wordt een verslag geschreven en verdwijnt de feed die we gebruiken. 

Wat komt er in een live feed?

De live feeds bestaan onder andere uit foto's, filmpjes en andere fragmenten van een vrije training bijvoorbeeld. Daarnaast geven we de tijden weer van de F1-coureurs die op dat moment het snelst zijn en op welke banden ze hebben gereden. Ook komt er vaak commentaar langs van Sky Sports-analisten of van teambazen die iets zeggen over de positie van het team ten opzichte van de concurrentie. 

Waar kan ik F1 live kijken?

Iedere Grand Prix van de F1 zal in Nederland vanaf 2022 live uitgezonden worden door Viaplay. Check de site van de aanbieder om te zien of er nog voordeelpakketten beschikbaar zijn voor het kijken van Formule 1.

Daarnaast worden de GP's verslagen via F1TV, dit is een online kanaal van Formula1.com. In 2022 zal de wintertest in Bahrein live worden uitgezonden op het kanaal van F1TV. Eerder gebeurde dat alleen in 2021. Vroeger moesten F1-fans zich beroepen op illegale streams die her en der beschikbaar waren. 

Klik hier voor een overzicht van de Formule 1-kalender van 2022.

F1 Live Nieuws