Bekijk de Grand Prix van Monaco live via F1TV of Viaplay! Formule 1
Formule 1

Bekijk de Grand Prix van Monaco live via F1TV of Viaplay!

Bekijk de Grand Prix van Monaco live via F1TV of Viaplay!

Dit weekend is het tijd voor de zesde race van 2023. De Grand Prix van Monaco staat zondagmiddag op het programma. Jij kunt alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race zelf live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1, Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat allemaal niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Monaco live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdschema F1TV voor Formule 1 in Monte Carlo

Op donderdagmiddag kun je tussen 17.30 uur en 17.55 uur kijken naar de ‘Weekend Warm-up’ van F1TV. Vanaf vrijdag begint het raceweekend in Monte Carlo. Om 13.30 uur begint de eerste vrije training, die een uur duurt. Vanaf 17.00 uur kun je kijken naar de tweede vrije training in Monaco. Op zaterdagmiddag wordt de derde en laatste vrije training verreden tussen 12.30 uur en 13.30 uur.

Vanaf 15.30 uur kun je F1TV weer aanzetten voor de voorbeschouwing op de kwalificatie. Om 16.00 uur begint de kwalificatie van de Grand Prix van Monaco namelijk. Een uur later zijn de startplekken bekend en begint de nabeschouwing van de kwalificatie, die tot 17.30 uur duurt.

Zondag is het de dag van de Grand Prix van Monaco. Tussen 14.00 uur en 14.55 uur kun je de voorbeschouwing op de race live zien bij F1TV. Vanaf 15.00 uur is de Grand Prix in Monte Carlo rechtstreeks te zien. Na de race wordt er uiteraard nagepraat en geanalyseerd. Deze nabeschouwing is vanaf 17.00 uur te zien en duurt tot 17.40 uur.

Tijdschema Viaplay voor Grand Prix van Monaco

Bij Viaplay kun je vrijdag vanaf 13.20 uur inschakelen voor de eerste vrije training in Monaco. Later op de middag kun je tussen 16.50 uur en 20.00 uur kijken naar de tweede vrije training. Op zaterdag is de derde training ook te zien bij Viaplay. Als je om 12.20 uur inschakelt, dan mis je helemaal niks van de laatste vrije training.

Vanaf 15.25 uur start de programmering rondom de kwalificatie voor de Grand Prix van Monaco. Deze uitzending is om 18.45 uur afgelopen. Op zondag kun je Viaplay uiteraard opnieuw aanzetten voor de race in Monte Carlo. Om 13.55 uur start de voorbeschouwing op de Grand Prix en uiteindelijk gaat het programma door tot 18.45 uur 's avonds!

Formule 1 live kijken met een VPN 

In 2023 kun je de Formule 1 ook live kijken door gebruik te maken van een VPN. Je kunt dan een abonnement van twee of drie euro per maand nemen op een VPN-aanbieder en vervolgens kun je een buitenlandse stream bekijken waar je dan niet voor hoeft te betalen. Heb je nog geen VPN-abonnement? Probeer NordVPN met meer dan vijftig procent korting.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws