Bestel de nieuwe Dutch GP cap en vier de Formule 1 in Nederland! Formule 1
Formule 1

Bestel de nieuwe Dutch GP cap en vier de Formule 1 in Nederland!

Bestel de nieuwe Dutch GP cap en vier de Formule 1 in Nederland!

Dit weekend keert de Formule 1 terug naar Nederland. Jij kunt de terugkeer meevieren door de nieuwe Dutch GP cap te kopen via Fuel For Fans! Vorig jaar wist Max Verstappen zijn thuisrace te winnen en dit jaar kan de Nederlander zijn voorsprong op Charles Leclerc vergroten op het circuit van Zandvoort.

Komend weekend kleurt heel Zandvoort oranje voor Verstappen. Ga jij naar de badplaats, maar heb je nog geen oranje in huis? Bestel dan deze pet en maak deel uit van de Orange Army! Uiteraard is de pet volledig oranje en daarnaast staan er verschillende dingen op de cap.

Zo staat er op de voorkant een grote 'N', in de blauwe en witte kleur, die uiteraard staat voor Nederland. Aan de ene zijkant van de pet staat 'Netherlands' en aan de andere kant is het logo van de Dutch Grand Prix 2022 te zien. Daarnaast heeft de pet een verstelbare snapback. Bestel de nieuwe Dutch GP cap hier!

Schreeuw Verstappen in stijl naar de overwinning!

Als je niet naar het circuit van Zandvoort gaat, dan kun je de Dutch GP cap natuurlijk ook bestellen om hem thuis voor de televisie te dragen! Wil jij Verstappen in stijl naar de overwinning schreeuwen? Bestel dan de nieuwe Dutch GP cap voor 25 euro bij Fuel For Fans!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws