Update IV | Verstappen piekt op juiste moment, anderhalf keer je inzet bij zege op zondag (ad) Formule 1
Formule 1

Update IV | Verstappen piekt op juiste moment, anderhalf keer je inzet bij zege op zondag (ad)

Update IV | Verstappen piekt op juiste moment, anderhalf keer je inzet bij zege op zondag (ad)

Niets of niemand lijkt Max Verstappen zijn tweede wereldtitel nog te kunnen ontnemen. Na de gewonnen Grand Prix van België bedraagt de voorsprong op zijn grootste concurrent Charles Leclerc maar liefst 98 punten met nog acht wedstrijden te gaan. Aankomend weekend kan Verstappen zijn voorsprong nog meer uitbreiden als de coureurs het gevecht aangaan op het circuit van Zandvoort. De wedkantoren zijn eensgezind, Verstappen gaat winnen in eigen land. Wij hebben de odds voor je op een rijtje gezet wat betreft de winnaar van de race en de coureur die poleposition pakt. Na iedere sessie zullen we een update geven.

Starten vanaf P15, P10 of P1. Het maakt Max Verstappen niets uit. De regerend wereldkampioen is in de vorm van zijn leven en heeft dat natuurlijk mede te danken aan de kwaliteiten van zijn team, Red Bull Racing. Het zal voor Verstappen een feestje worden om in Zandvoort te mogen rijden, maar professioneel als hij is komt het genieten pas na afloop als de benodigde punten voor de WK-stand zijn binnengehaald,

Voor de korte zomerstop won Verstappen de Grand Prix van Hongarije na gestart te zijn vanaf P10. In België kreeg de Nederlander een gridstraf en moest hij, ondanks de snelste te zijn geweest in de kwalificatie, de race beginnen vanaf P15, wat uiteindelijk P13 werd na pitlane-starts van Yuki Tsunoda en Pierre Gasly. Maar ook vanaf die positie lukte het Verstappen de race te winnen. Het is indrukwekkend om te zien hoe Verstappen op het moment heerst. Het is dan ook niet gek dat de wedkantoren slechts een odd geven van 1.57 voor een overwinning van Verstappen in Zandvoort. Heb jij er geen vertrouwen in en zie je een andere coureur winnen? Dan kan je heel wat geld opleveren. In onderstaande tabel staan de top-6 kanshebbers met bijbehorende odds.

Update odds winnaar Grand Prix Nederland

Coureur Odd zege Grand Prix Nederland (na afloop kwalificatie)
Max Verstappen 1.40
Charles Leclerc 6.00
Lewis Hamilton 10.00
Carlos Sainz 11.00
George Russell 21.00
Sergio Perez 26.00

Update odds poleposition Grand Prix van Nederland

Coureur Odds poleposition Grand Prix Nederland (na afloop VT3)
Max Verstappen 2.00
Charles Leclerc 2.50
Carlos Sainz 10.00
Lewis Hamilton 10.00
George Russell 11.00
Sergio Perez 26.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Poll

Op wie zet jij je geld in wat betreft de zege in Zandvoort?

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws