Brundle na race in Monaco: 'Verstappen favoriet voor de wereldtitel' Formule 1
Formule 1

Brundle na race in Monaco: 'Verstappen favoriet voor de wereldtitel'

Brundle na race in Monaco: 'Verstappen favoriet voor de wereldtitel'

Martin Brundle zegt na de Grand Prix van Monaco dat Max Verstappen de favoriets is voor de wereldtitel. Ook ziet de Sky-commentator dat Sergio Perez het perfecte antwoord gaf na de Grand Prix van van Spanje.

Brundle zegt na de race bij Sky Sports F1 dat Perez zijn team het perfecte antwoord heeft gegeven na de Grand Prix van Spanje. De Mexican moest wijken voor Verstappen tijdens de Grand Prix van Spanje en Brundle zegt dat hij hetzelfde had gedaan als hij bij Red Bull Racing op de pitmuur had gezeten: 'Het pakt niet goed uit voor het team of voor de coureur, maar als ik op de Red Bull pitmuur had gezeten, had ik hetzelfde gedaan en de kritiek op me genomen', legt de oud Formule 1-coureur uit.

Verstappen in het voordeel

Brundle gaat daarna verder in op de situatie van Verstappen in het kampioenschap. De Brit denkt dat de Red Bull-coureur een goede stap heeft gezet Monaco. Hoewel de Brit denkt dat Ferrari erg snel is, ziet hij ook dat het Italiaanse team te veel kansen en punten laat liggen. Volgens de commentator zal dit aan het einde van het seizoen gaan tellen.


'De snelheid van Leclerc in de Ferrari is indrukwekkend geweest maar over het gehele seizoen zou je je geld op Verstappen zetten om de strijd het meest consistent met hem aan te gaan', vervolgde hij. 'En zoals we vorig jaar in het kampioenschap hebben gezien, kan een schommeling van zeven punten tussen de eerste en tweede plaats van cruciaal belang zijn', zo sluit hij af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws