Dynastie van Red Bull en Verstappen voorspeld: 'Belichaamt waar Red Bull voor staat' Formule 1
Formule 1

Dynastie van Red Bull en Verstappen voorspeld: 'Belichaamt waar Red Bull voor staat'

Dynastie van Red Bull en Verstappen voorspeld: 'Belichaamt waar Red Bull voor staat'

Mark Webber zou er niet gek van opkijken als Red Bull Racing en Max Verstappen de volgende dynastie zijn binnen de sportwereld. Het huwelijk tussen beide partijen is dermate goed en als persoon en coureur belichaamt de Nederlander hetgeen waar Red Bull voor staat. Ook voormalig coureur Christian Klien denkt dat beide partijen goed bij elkaar passen en stelt zelfs dat ze elkaar nodig hebben om meer titels in de wacht te slepen.

Waarom niet?', opent de Australiër op de vraag van Formule 1 Magazine of Verstappen en Red Bull Racing een dynastie kunnen neerzetten. 'Ja absoluut. Het is heel moeilijk om je voor te stellen dat Max voor een ander team zou rijden. Max en Red Bull, dat is ook gewoon een bizar goed huwelijk als je kijkt naar hoe ze presteren en wat voor geweldig uithangbord hij voor het merk Red Bull is', zo ziet Webber. 'De ‘Verstappen-stijl’ past perfect bij Red Bull, hij belichaamt waar Red Bull voor staat.'

Red Bull en Verstappen passen bij elkaar

Christian Klien, zelf ook 28 races actief voor de Oostenrijkse renstal, ziet dat de manier van werken en de filosofie van Red Bull perfect aansluiten bij de overtuigingen van Verstappen. 'Red Bull doet alleen maar mee om competitief te zijn en te winnen. En je hebt daarvoor niet alleen een goed team nodig, maar ook een buitengewone coureur', zo doelt hij op de Nederlander, met wie het team voor het eerst sinds Sebastian Vettel weer een wereldtitel wist te behalen.

De Oostenrijker denkt ook dat beide partijen elkaar nodig hebben om succesvol te kunnen zijn. Hetgeen Verstappen betekent heeft voor het team van Red Bull Racing ziet de voormalig F1-coureur dan ook niet zomaar nog eens gebeuren. 'Niet iedereen kan bereiken wat Max de afgelopen jaren voor Red Bull heeft bereikt. Het team en hij hebben elkaar nodig om in de toekomst meer titels te pakken.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws