Ecclestone hoopt op een doorstart: 'Lieve oude Frank heeft zo hard gewerkt' Formule 1
Formule 1

Ecclestone hoopt op een doorstart: 'Lieve oude Frank heeft zo hard gewerkt'

Ecclestone hoopt op een doorstart: 'Lieve oude Frank heeft zo hard gewerkt'

Bernie Ecclestone hoopt dat Williams een koper kan vinden. Hij zou het doodzonde vinden wanneer het team van de aardbodem zou verdwijnen vanwege een gebrek aan financiering.

'Het zou ongetwijfeld een enorm verlies zijn als Williams failliet gaat, 100 procent. Ik ben op zoek naar mensen die interesse hebben in het team', geeft de Brit aan tegenover The Straits Times.

Ecclestone heeft jaren ervaring als Formule 1-baas. Hij weet wat er voor nodig is om een Formule 1-team draaiende te houden en verwacht dan ook niet dat de eerste de beste er in zou stappen: 'Een Formule 1-team hebben is een hele dure hobby.'

Williams kent een rijke geschiedenis

Williams kent een rijke geschiedenis in de sport met meerdere wereldtitels op naam. Ecclestone ziet dan ook graag een doorstart van de Britse renstal: 'Ik hoop dat dit niet het laatste jaar voor Williams wordt. Het zou het einde van een tijdperk betekenen.'

'Daarom hoop ik dat iemand die het kan betalen het team op zich kan nemen, het zou een enorm verlies zijn om een team zo te verliezen. Ik kan het mij niet voorstellen. Lieve oude Frank heeft zo hard gewerkt om het team competitief te maken. Zo moet het niet eindigen', concludeert hij. (Foto: Williams F1 Media)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws