F1 Kijktip | Tom Coronel wordt in de zeik genomen door Bananasplit Formule 1
Formule 1

F1 Kijktip | Tom Coronel wordt in de zeik genomen door Bananasplit

F1 Kijktip | Tom Coronel wordt in de zeik genomen door Bananasplit

Door de jaren heen wordt er een hoop beeldmateriaal verzameld van coureurs, teams, teambazen en het hele circus eromheen. In de F1 Kijktip geven we elk weekeinde een bijzonder beeldfragment mee aan de lezers om het weekend alvast goed in te luiden.

Deze week mag 'F1' weggehaald worden bij de Kijktip. Althans, als analisten hebben Tim en Tom Coronel natuurlijk genoeg met de Formule 1 te maken. In 2010 waren de tweelingbroers (deels) onbedoeld te zien in Bananasplit.

De twee waren op afspraak bij een Amerikaanse magnaat over een eventuele sponsordeal. De zakenman van dienst had echter zijn fratsen, kwam met vreemde voorstellen en moest ook vaak de meeting verlaten omdat er iets was met de medewerkers van het bedrijf. Wanneer de zakenman weg was, ging broer Tim Coronel echter spieken in kastjes. Dit tot ergernis van Tom.

Broer Tim Coronel ook onderdeel van complot

Uiteindelijk verdwijnt Tim in een kast en weet Tom niet wat er gaande is. Wat blijkt De huidige WTCR-coureur is het slachtoffer van Frans Bauers Bananasplits, het programma waarin BN'ers in de maling worden genomen. Zowel de zakenman als broer Tim zaten in het complot dat hieronder te zien is.

Denk je dat Max Verstappen de Grand Prix van Turkije wint? Zet in en krijg 1,90 keer je inzet terug.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws