F1 Kijktip | Verstappen in de zeik genomen in taxi: 'Dacht dat er een bom onder de auto zat' Max Verstappen
Max Verstappen

F1 Kijktip | Verstappen in de zeik genomen in taxi: 'Dacht dat er een bom onder de auto zat'

F1 Kijktip | Verstappen in de zeik genomen in taxi: 'Dacht dat er een bom onder de auto zat'

Door de jaren heen wordt er een hoop beeldmateriaal verzameld van coureurs, teams, teambazen en het hele circus eromheen. In de F1 Kijktip geven we elk weekeinde een bijzonder beeldfragment mee aan de lezers om het weekend alvast goed in te luiden.

Deze week zien we hoe Max Verstappen in de maling wordt genomen door het Britse Channel 4. De Nederlander had afgelopen zomer een taxiritje nodig om van het vliegveld naar de fabriek van Red Bull Racing in Milton Keynes vervoerd te worden. Normaal geen probleem; je belt een taxi, neemt plaats en je bent op je bestemming. Dit ritje verliep echter iets anders dan verwacht..

Verstappen zit in meest bizarre taxi ooit

Als onderdeel van een soort Bananasplit werd Verstappen in de maling genomen tijdens het taxiritje. Een acteur doet zich voor als taxichauffeur en doet er alles aan om Verstappen op de zenuwen te werken. De man stelt merkwaardige vragen, vertelt merkwaardige verhalen, doet alsof hij Verstappen niet (goed) kent en gaat zelfs een plasje plegen buiten.

Verstappen doet beleefd tegen de chauffeur, maar chat op zijn telefoon ondertussen met iemand van Red Bull en klaagt over het gedrag van de chauffeur. Op een gegeven moment dacht de Nederlander zelfs dat er sprake zou zijn van een aanslag op hem. 'Ik dacht dat er een bom onder de auto zat, dus ik sprong eruit.' Check de hilarische video hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws