Ferrari haalt nieuwe sponsor energiedrank Celsius binnen Formule 1
Formule 1

Ferrari haalt nieuwe sponsor energiedrank Celsius binnen

Ferrari haalt nieuwe sponsor energiedrank Celsius binnen

Ferrari haalt de eerste nieuwe sponsor naar binnen sinds het nieuws dat Lewis Hamilton vanaf 2025 voor het team zal gaan rijden. Het Formule 1-team is een meerjarige samenwerking aangegaan met energiedrankmerk Celsius, en het merk zal daardoor ook als logo op de auto en de racepakken te zien zijn wanneer Hamilton aan zijn Italiaanse avontuur begint.

Het Amerikaanse energiedrankenbedrijf Celsius had al een deal met Ferrari tijdens de Amerikaanse races vorig jaar. In 2023 kon het merk nog gezien worden bij Ferrari tijdens de Grands Prix in Miami, Austin en Las Vegas, maar nu zal het Celsius-logo het hele seizoen op de nieuwe Ferrari-bolide en racepakken staan.

Celsius ziet de Formule 1-sponsoring als een kans om meer naamsbekendheid te krijgen, en de komst van Hamilton naar Ferrari zal hier een extra impuls aan geven voor het bedrijf. Hamilton had zelf eerder een contract met energiedrankmerk Monster, maar aan die samenwerking kwam in 2023 een einde.

Ferrari kijkt uit naar verdere samenwerking met Celsius

'We zijn verheugd dat we, nadat we vorig jaar bij ons aan boord zijn gekomen, nu onze samenwerking met Celsius uitbreiden, die een wereldwijde Scuderia Ferrari-teampartner wordt voor het seizoen 2024 en daarna', zei Lorenzo Giorgetti, Chief Racing Revenue Officer bij Ferrari over de samenwerking met Celsius, aldus Motorsport.com. 'Celsius zal onze coureurs en teamleden voorzien van essentiële energie om hen te helpen op hun best te presteren gedurende een intens 24 Grands Prix-seizoen. We kijken ernaar uit om met Celsius samen te werken aan nieuwe middelen en ervaringen voor onze wereldwijde fans.'

Kyle Watson, Executive Vice President Marketing van het Celsius-merk zelf, zegt dat het energiedrankbedrijf er ook naar uitkijkt om de samenwerking met Ferrari door te zetten. 'Celsius deelt met Scuderia Ferrari een competitieve geest die coureurs, fans en consumenten stimuleert om op hun best te presteren en fit te leven op en naast het circuit', aldus Watson. 'We kunnen niet gelukkiger zijn om onze samenwerking met het wereldklasse F1-team van Scuderia Ferrari te laten groeien, die onze passie deelt om hun dagelijks leven te verbeteren en op het hoogste niveau te presteren.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws