Herbert: 'Lawrence Stroll moet een goed gesprek met zijn zoon hebben' Formule 1
Formule 1

Herbert: 'Lawrence Stroll moet een goed gesprek met zijn zoon hebben'

Herbert: 'Lawrence Stroll moet een goed gesprek met zijn zoon hebben'

Voormalig Formule 1-coureur Johnny Herbert vindt dat Lawrence Stroll een goed gesprek met zijn zoon Lance Stroll moet hebben. Aston Martin heeft tot nu toe zestien punten gescoord in 2022, waarvan dertien door Sebastian Vettel, ondanks het missen van de eerste twee races vanwege corona. Herbert denkt dat het tijd is om Stroll te vervangen, en zijn zitje aan iemand anders te geven.

'Stroll heeft het de laatste tijd een beetje moeilijk gehad', zei de voormalige Grand Prix-winnaar in de F1 Nation-podcast. 'Lawrence moet een goed gesprek met zijn zoon voeren: ik heb je een kans gegeven, maar het gaat niet helemaal goed en ik moet doen wat goed is voor het team'.

'Ik denk dat er een punt zal komen dat het gaat gebeuren. Ik weet niet precies wanneer dat zal zijn, maar het is aan Stroll om het werk te doen dat hij moet doen en dat werk consequent te doen. Op dit moment is het een beetje slordig.'

Stroll voelt zich niet comfortabel in de auto

Aston Martin introduceert een nieuwe belangrijke update voor de AMR22 voor de Britse Grand Prix van dit weekend, als vervolg op de wijzigingen die vorige maand tijdens de Spaanse Grand Prix zijn aangebracht. Stroll zelf heeft toegegeven dat hij zich niet helemaal op zijn gemak voelde met de auto , waar hij hard aan werkt om dit recht te zetten.

'We leren altijd, maar ik denk dat ik, met de auto op een betere, comfortabelere plek wil komen', zei hij. 'Ik heb nog steeds het gevoel dat ik niet zo zeker ben in de auto. Op dit moment is het nog steeds een beetje moeilijk voor mij. En ja, ik moet blijven samenwerken met mijn ingenieurs om dat op te lossen.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws