Kravitz meldt terugkerend remprobleem bij Hamilton in Saoedi-Arabië Formule 1
Formule 1

Kravitz meldt terugkerend remprobleem bij Hamilton in Saoedi-Arabië

Kravitz meldt terugkerend remprobleem bij Hamilton in Saoedi-Arabië

Ted Kravitz kan niet uitsluiten dat de remproblemen van Lewis Hamilton van de afgelopen weken verholpen zijn. De zevenvoudig wereldkampioen ervoer in de meest recente Grand Prix in Qatar problemen met zijn remsysteem en het is niet duidelijk of Mercedes dit probleem al heeft weten te verhelpen. Kravitz stipt het bij zijn Qualifying Notebook in ieder geval even aan.

'Hamilton zou dit weekend nog wel eens last kunnen gaan krijgen van zijn remsysteem', stelt Kravitz, die na afloop van de kwalificatie voor Sky Sports F1 door de paddock loopt. 'Dit weekend heeft hij daar steeds meer problemen mee ervaren', voegt hij daaraan toe. In Saoedi-Arabië lijkt dat probleem dus weer teruggekeerd te zijn.

Kravitz vervolgt: 'Voor Hamilton hoop je dat het remprobleem dat hij ervoer aan de start van de Grand Prix van Qatar hier weggewerkt is. Mercedes moet daar mee uitkijken.' Wat er precies misgaat aan boord bij de W12 is niet duidelijk. Ook wordt er niet gesproken van een vergelijkbaar probleem bij Valtteri Bottas, wat doet vermoeden dat het echt alleen de Brit is die er last van heeft.

Mercedes met voordeel de race in

Mercedes gaat met een voordeel de Grand Prix in. Tijdens de kwalificatie raakte Max Verstappen de muur, waarna Hamilton er met poleposition vandoor ging. Het is dus de nummer twee in de titelstrijd die als eerste de eerste bocht in gaat. Daarnaast heeft hij teamgenoot Bottas op P2 naast zich, die de binnenbocht dus zou kunnen verdedigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws