Nieuwe Visa Cash App-werknemers trots: 'Een team met veel historie' Formule 1
Formule 1

Nieuwe Visa Cash App-werknemers trots: 'Een team met veel historie'

Nieuwe Visa Cash App-werknemers trots: 'Een team met veel historie'

Tim Goss, Alan Permane, en Guillaume Cattelani hebben verheugd gereageerd op hun aanstellingen bij Visa Cash App RB, dat eerder AlphaTauri heette. De drie mannen gaan cruciale rollen binnen het team invullen, en kijken logischerwijs uit naar wat deze nieuwe stap in hun carrière gaat opleveren.

Goss zal nog even moeten wachten, voordat hij aan de slag mag. De Brit was jarenlang werkzaam voor McLaren, maar hij in verschillende rollen mede verantwoordelijk was voor de wereldtitels van Ayrton Senna, Mika Häkkinen, en Lewis Hamilton. Daarna stapte Goss over naar de FIA, maar Goss trad recentelijk af, en zal dus terugkeren naar de competitie zelf. Daarbij moet hij wel tot oktober wachten. 'Ik ben dolblij dat ik bij Visa Cash App RB kan aansluiten aan het begin van een nieuw tijdperk', reageert Goss zelf.

'Het is een team met veel trots en historie, en waar al een aantal buitengewoon sterke mensen werkzaak zijn. Ik kijk ernaar uit om met teambaas Laurent Mekies en technisch directeur Jody Egginton samen te werken. Er ligt een spannende uitdaging in het verschiet, maar ik denk dat het team deze uitdaging aan moet kunnen', aldus de toekomstige Chief Technical Officer.

Permane en Cattelani klaar voor de uitdaging

Alan Permane, die als racing director zal worden ingezet, deed afgelopen zomer een stapje terug bij Alpine, waar hij al meer dan dertig jaar werkte. Permane was niet de enige die het Franse team verliet, en slaat nu de handen ineen met Visa Cash App RB. 'Na een aantal maanden aan de zijlijn gezeten te hebben, is het geweldig om weer terug te keren naar het racen, met het Visa Cash App RB-team', laat Permane optekenen in een persbericht. 'Op basis van mijn vele jaren aan ervaring, weet ik hoe professioneel, gedreven, en competitief de mensen in dit team zijn, en ik kan niet wachten om te zien waar dat in de toekomst toe kan leiden.'

Guillaume Cattelani komt over van Red Bull Racing zelf, en kan dus ook meteen aan de slag, als plaatsvervangend technisch directeur. 'Het is geweldig om deze kans te krijgen om Visa Cash App RB naar een hoger niveau te tillen', deelt de Fransman, die Goss en technisch directeur Jody Egginton zal ondersteunen. 'Ik kijk ernaar uit om met Jody samen te werken, en met alle andere teamleden van het technische team, om een auto te bouwen die het team vooruit zal helpen, richting de voorkant van de grid.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws