Ondertussen in de F1 | James Bond wenst Aston Martin succes Formule 1
Formule 1

Ondertussen in de F1 | James Bond wenst Aston Martin succes

Ondertussen in de F1 | James Bond wenst Aston Martin succes

Tussen al het belangrijke nieuws kun tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ...' op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

James Bond wenst Aston Martin succes 

Een opvallend moment tijdens de presentatie van Aston Martin woensdag. Opeens verscheen Daniel Craig in beeld met een videoboodschap in de richting van het team. Zijn cameo mag geen verrassing genoemd worden, gezien Craig superspion James Bond speelt in de gelijknamige filmreeks. Het personage en Aston Martin zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden, daar waar Bond in de films altijd in Aston Martin-bolides rijdt.

Verstappen stapt in simulator voor neiwu

Max Verstappen zit niet stil wat betreft het simracen, ook al dient de start van het Formule 1-seizoen zich aan. op social media laat de Nederlander zien hoe hij zich voorbereid voor een simrace later op de woensdag. Om 20.00 uur doet hij mee aan de VSO ProSim Series. Op een virtueel Spa-Francorchamps duikt hij in een Formule 3-auto.

Alonso onthult retro-helm voor 2021

Fernando Alonso heeft, net als teamgenoot Esteban Ocon eerder vandaag, zijn nieuwe helm voor 2021 onthuld. Via Twitter laat de Spanjaard zien dat hij met de helm teruggaat naar het ontwerp waarmee hij groot is geworden in de Formule 1. De helm is hieronder te zien.

Ocon onthult nieuwe helm voor 2021-seizoen

Esteban Ocon heeft via Twitter zijn nieuwe helm voor het 2021-seizoen gepresenteerd. Nadat hij in het verleden vooral met een zwart-rode helm heeft gereden, zal hij nu met de kleuren van Frankrijk herkenbaar zijn in de auto.

Verstappen zet beste simracers op vier tienden

Max Verstappen heeft afgelopen weekend zowel poleposition als de overwinning behaald tijdens de iRacing 12 uur van Bathurst. Beide prestaties waren noemenswaardig, maar volgens Audi Sport-coureur Kelvin van der Linde was het behalen van poleposition het meest indrukwekkend. 'Het is niet te verwoorden eigenlijk dat hij de beste simracers ter wereld op vier tienden zet in kwalificatie.'

Eerbetoon aan Lauda nog steeds aanwezig op Mercedes-auto

De 'Niki Lauda-ster' is ook op de nieuwe Mercedes W12 terug te vinden. Het symbool werd in 2019 toegevoegd aan de kleurstelling van de W10 Formule 1-auto, als eerbetoon aan de overleden coureur. Vooralsnog is de Duitse renstal van plan om de rode driepunt-ster op elke bolide tentoon te stellen.

Mercedes deelt voorproefje van W12

De dag dat Mercedes haar 2021-bolide gaat presenteren is aangebroken. Voorafgaand aan het evenement kan het social mediateam van de Duitse renstal het uiteraard niet laten om alvast wat teasers van de W12 naar buiten te brengen.

Giovinazzi laat helmontwerp inspireren door Italiaanse vlag

Antonio Giovinazzi heeft het ontwerp van zijn nieuwe helm onthuld. De inspiratie ervoor is duidelijk gehaald uit de vlag van zijn geboorteland. De Italiaanse coureur zal ermee te zien zijn in de nieuwe Alfa Romeo C41.

Verstappen heeft alles behalve de RB16B in zijn pitbox

Max Verstappen heeft alles gereed om het nieuwe seizoen in te gaan volgens Red Bull. Althans, als we twee jaar terug de tijd in gaan. De helm is nieuw, evenals de pet die te zien is in het onderstaande filmpje. Alleen de auto in de garage is van twee seizoenen geleden. Desalniettemin biedt de RB15 een mooi plaatje:

Rich Energy denkt dat het een belangrijke week tegemoet gaat

Rich Energy, ongeveer de meest gehate motorsportsponsor van dit moment, blijft proberen om interesse te wekken voor hun terugkeer naar de Formule 1. Althans, de terugkeer die ze beloofd hebben, maar waar tot op de dag van vandaag nog niets van bekend is. Ze zijn in ieder geval zeer goed in het recyclen van oude foto's. Dit maal suggereert het energiedrankjes-bedrijf dat het een 'belangrijke week' tegemoet gaat. Haas zal waarschijnlijk iets minder tevreden zijn met het gebruik van deze foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws