Perez vs Leclerc | Wie eindigt er als tweede achter Verstappen? (Ad) Formule 1
Formule 1

Perez vs Leclerc | Wie eindigt er als tweede achter Verstappen? (Ad)

Perez vs Leclerc | Wie eindigt er als tweede achter Verstappen? (Ad)

Hij gaf eerder deze week aan volgend jaar mee te willen doen om de wereldtitel, maar voor nu moet Sergio Perez genoegen nemen met een tweede of derde plaats in de WK-stand. Twee Grands Prix voor het einde van het seizoen is het gevecht met Charles Leclerc om die tweede positie in een hevige strijd verwikkeld. Wij hebben voor je uitgezocht wie de grote favoriet is om achter Max Verstappen het seizoen te eindigen.

Brazilië en Abu Dhabi vormen het afsluitende decor voor het Formule 1-seizoen 2022. Het begin van Charles Leclerc was veelbelovend en de Monegask werd als grootste uitdager van Max Verstappen beschouwd. Lange tijd ging de strijd gelijk op, maar enkele cruciale fouten in het team van Ferrari brachten Leclerc op achterstand en daar maakte Verstappen dankbaar gebruik van. De titel raakte uit zicht en Leclerc kon niets anders dan zich neerleggen bij maximaal een tweede positie.

Maar ook die plek is nog geen zekerheid. Sterker nog, die positie is momenteel in handen van Sergio Perez. De teamgenoot van Verstappen staat vijf punten los van Leclerc en heeft de beste papieren in handen om de runner-up van dit seizoen te worden. In Brazilië zijn er door de sprintrace extra veel punten te verdienen. Kijkend naar de prognose van de wedkantoren verwacht men dat Leclerc meer punten gaat pakken in Brazilië dan Perez.

Perez favoriet voor tweede plaats

Verstappen is dé grote favoriet voor het winnen van de sprintrace en de Grand Prix op zondag. Leclerc staat tweede op het lijstje met kanshebbers voor winst van de sprintrace met een odd van 2.50. Perez volgt op plaats vijf met een odd van maar liefst 19.00! Wat betreft een mogelijke zege in de Grand Prix staan beide coureurs dichterbij elkaar met respectievelijk een derde en vierde positie en odds van 8.00 om 11.00. Eindconclusie van de wedkantoren wie de tweede plaats pakt in de eindstand van het WK: Perez 1.72 vs Leclerc 2.00.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws