Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Brazilië live via F1TV of Viaplay! Formule 1
Formule 1

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Brazilië live via F1TV of Viaplay!

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Brazilië live via F1TV of Viaplay!

Dit weekend is het tijd voor de een-na-laatste race van 2022. De Grand Prix van Brazilië staat namelijk op het programma. Jij kunt alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat allemaal niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Brazilië live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdschema F1TV voor Formule 1 in São Paulo

Op vrijdagavond kun je tussen 20.00 uur en 21.00 uur Nederlandse tijd naar de kwalificatie kijken. De tweede vrije training start zaterdag om 16.30 uur en duurt een uurtje. Op zaterdagavond is het tussen 20.00 uur en 20.25 uur tijd voor de voorbeschouwing op de sprint. Vanaf 20.30 uur is de sprintrace live te zien via F1TV. Direct daarna begint de nabeschouwing, die een half uur duurt.

Op zondag is het tijd voor de race zelf. Om 18.00 uur begint de voorbeschouwing op de race. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur kun je via F1TV live kijken naar de Grand Prix van Brazilië. Na de race start de nabeschouwing, die tot 21.40 uur duurt.

Tijdschema Viaplay voor Grand Prix van Brazilië

Op Viaplay kun je vrijdagavond vanaf 19.30 uur inschakelen voor de voorbeschouwing op de kwalificatie. Tussen 20.00 uur en 21.00 uur is de kwalificatie live te zien, waarna er tot 21.40 uur wordt nagepraat in de studio van Viaplay. Op zaterdag kun je tussen 16.25 uur en 17.40 uur live kijken naar de tweede vrije training in São Paulo.

Later op de zaterdagavond wordt er voorbeschouwd op de sprintrace. Deze voorbeschouwing is tussen 19.30 uur en 20.25 uur te zien bij Viaplay. Vijf minuten later begint de sprintrace, die tot 21 uur duurt. Direct na de sprintrace praten de analisten na en deze nabeschouwing duurt veertig minuten.

Op zondag begint de voorbeschouwing op de race zelf om 18.00 uur. Een uur later kun je bij Viaplay live kijken naar de Grand Prix van Brazilië. De GP is om 21.00 uur afgelopen en gelijk daarna wordt er nog nagepraat. Om 22.00 uur is de nabeschouwing bij Viaplay afgerond.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws