Pérez wil winnen in eigen land: 'Heb de auto en het team om het te doen' Formule 1
Formule 1

Pérez wil winnen in eigen land: 'Heb de auto en het team om het te doen'

Pérez wil winnen in eigen land: 'Heb de auto en het team om het te doen'

Sergio Pérez geniet ervan om in zijn land te komen met de constructeurstitel op zak. De Mexicaan mag dit weekend voor zijn eigen landgenoten in actie komen, en hoopt dan ook de overwinning op zijn naam te schrijven. Eerder deze week mocht hij de fans ook al vermaken, toen hij een showrun mocht opvoeren in de straten van Guadalajara.

Pérez is blij om in zijn thuisland te komen met de titel op zak, maar stelt ook dat de blik al snel naar het weekend in Mexico ging en er de afgelopen week dus niet te lang stil is gestaan bij de prestatie, zo laat hij weten in de Red Bull Preview. 'Om thuis te komen na het winnen van de constructeurstitel op zondag maakt deze week groter en opwindender dan ooit. Dingen in onze sport gaan zo snel, zodra zondag voorbij was, concentreerden we ons al op het proberen te winnen dit weekend.'

De Mexicaan kwam eerder deze week al in actie in zijn thuisland, want in Guadalajara mocht hij een showrun doen met een oude Red Bull-bolide. 'Het was voor mij al zo'n speciale week om de Red Bull-showrun naar mijn geboortestad te brengen, het is een herinnering die me altijd zal bijblijven', zo laat de Red Bull-coureur merken er duidelijk van te hebben genoten een show te mogen opvoeren voor zijn landgenoten.

Winnen in thuisland

De show in zijn land is echter niet het enige wat hij wil geven aan zijn fans, want ook een overwinning in zijn thuisland heeft hij in zijn gedachten zitten. 'Ik wil het deze week niet laten bij het creëren van momenten, mijn doel is om mijn thuis-Grand Prix te winnen en ik weet dat ik de auto en het team heb om dat te doen. Het is een ongelooflijk seizoen geweest voor het hele team en ik zal honderd procent geven om te winnen voor de fans in Mexico.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws