Verstappen leunt niet achterover: 'Zijn er nog steeds om te winnen' Formule 1
Formule 1

Verstappen leunt niet achterover: 'Zijn er nog steeds om te winnen'

Verstappen leunt niet achterover: 'Zijn er nog steeds om te winnen'

Max Verstappen heeft er zin in om weer in Mexico te gaan racen. De Nederlander was regelmatig succesvol in het land in Midden-Amerika, en geniet van de support voor zijn team én zijn teamgenoot, die zijn thuisrace gaat rijden. De tweevoudig wereldkampioen is in ieder geval niet van plan om de teugels te laten vieren nu de titels in beide kampioenschappen binnen zijn en wil nog altijd winnen.

Verstappen laat in de Red Bull Preview weten uit te kijken naar het weekend in Mexico, waar hij vorig jaar nog een overwinning wist te boeken. 'Ik kijk ernaar uit om terug te gaan naar Mexico, ik hou van het eten daar, vooral de taco's! We hebben het als team altijd goed gedaan in Mexico. Het was natuurlijk ongelofelijk om daar vorig jaar te winnen en we hopen dit jaar op ongeveer dezelfde prestatie.'

Dat de Red Bull-coureur een Mexicaanse teamgenoot heeft, valt ook te merken wanneer hij in het land komt. De steun voor zijn team is enorm, en hij geniet van de aandacht die Sergio Pérez krijgt tijdens het weekend in zijn thuisland. 'Het is altijd goed om alle Red Bull-fans op de tribunes te zien, ze zijn zo gepassioneerd en er is altijd veel steun voor Checo, wat geweldig is om te zien', aldus Verstappen, die blij is met de passie die de Mexicaanse fans laten zien tijdens de raceweekenden.

'Blijven pushen'

In de Verenigde Staten wist Red Bull het constructeurskampioenschap veilig te stellen en twee weken ervoor werd Verstappen al wereldkampioen, maar achterover leunen is er zeker niet bij voor de Nederlander en zijn team. 'We hebben het constructeurs- en rijderskampioenschap veiliggesteld, maar we zijn er nog steeds om te winnen. We zullen blijven pushen en er alles aan doen om de rest van het seizoen competitief te blijven.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws