Red Bull bereidt unieke lancering voor voor RB18 Formule 1
Formule 1

Red Bull bereidt unieke lancering voor voor RB18

Red Bull bereidt unieke lancering voor voor RB18

Red Bull Racing heeft aangegeven de lancering in 2022 anders aan te willen pakken. Het team van Max Verstappen en Sergio Pérez bereidt een unieke lancering voor, waarin de betrokkenheid van de fans centraal staat. Op twitter deelde de Oostenrijkse renstal alvast een voorproefje van wat de Red Bull-fans te wachten staat in de aankomende periode.

Red Bull wil de lancering van 2022 een speciaal evenement maken. Met 'innovatieve technologie' willen ze toeschouwers zelf de lancering van de RB18 laten livestreamen. Volgens kunnen deze livestream dan deze op social mediakanalen. Zo maken de fans een onderdeel uit van de lancering van het nieuwe materiaal.

Je kan je stream personaliseren door te kiezen welke van de coureurs je de presentatie van de bolide laat doen. Ook kan je kiezen welke teamleider je graag aan het woord ziet, en kan je de taal wijzigen naar je eigen voorkeur. Hier kan je je details achterlaten om deel te nemen aan de unieke ervaring die Red Bull met haar lancering wil bieden. Op welke datum deze lancering plaatsvindt, is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws