'Red Bull heeft nog veel meer in auto zitten waarvan we het nog niet hebben gezien' Formule 1
Formule 1

'Red Bull heeft nog veel meer in auto zitten waarvan we het nog niet hebben gezien'

'Red Bull heeft nog veel meer in auto zitten waarvan we het nog niet hebben gezien'

Damon Hill en Rachel Brookes zien de stap die Mercedes gemaakt heeft als een positieve, maar verwachten niet dat de Duitsers het Red Bull Racing nog moeilijk gaan maken dit seizoen. De Oostenrijkers houden volgens hen nog altijd prestaties achter en komen zelf ook nog met upgrades, waardoor Mercedes zich vooral zal moeten richten op de toekomst om weer aansluiting te vinden met de Red Bulls.

Hill denkt dat Mercedes niet de verwachting moet hebben om dit seizoen nog gelijkwaardig te worden aan Red Bull. In de Sky Sports F1-podcast stelt de Brit dat het team al blij zal zijn wanneer ze het de Oostenrijkse renstal moeilijk kunnen maken. 'Ik denk dat om aan de norm van Red Bull te voldoen erg moeilijk wordt voor ze. Ik denk dat als zij zich sterk weten te manifesteren als de dreiging richting 2024 tegen het eind van het seizoen, dat ze dat dan zullen zien als een overwinning.'

Red Bull heeft nog meer

Mede-gast Brookes kan zich vinden in de woorden van de voormalig wereldkampioen. 'Ik kan het alleen maar met je eens zijn, want hoe erg we ook denken dat ze zijn gaan inhalen met dit nieuwe design, sorry maar ik denk dat Red Bull nog veel meer in de auto heeft zitten waarvan we het nog niet eens gezien hebben. Dus ja ze hebben het gat een beetje gedicht, maar Red Bull is constant aan het ontwikkelen.'

Bovendien blijft het niet bij het achterhouden van prestaties, er komen nog upgrades aan ook voor de leiders in het wereldkampioenschap. 'Red komt nog met upgrades, wat nog beangstigender is, ze hebben nog updates die eraan komen. Dus ik denk dat het geweldig is voor Mercedes, de boost van het moraal van het team is fantastisch en ja het is een springplank, maar niet voor nu maar voor de toekomst', aldus Brookes, die denkt dat Mercedes dus nog altijd geduld zal moeten hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws