Ricciardo had veel steun aan Vettel in moeilijke tijden Formule 1
Formule 1

Ricciardo had veel steun aan Vettel in moeilijke tijden

Ricciardo had veel steun aan Vettel in moeilijke tijden

Daniel Ricciardo heeft aangegeven dat Sebastian Vettel een goede vriend was in moeilijke tijden van de Australiër. De McLaren-coureur geeft aan dat er op de grid wel meer vriendschappen zijn, maar dat zo'n diepe vriendschap voor hem ook onverwachts kwam. Ingaan op details wil hij niet, maar het is duidelijk dat de Duitser veel voor hem heeft betekend.

'Ik ga niet in detail treden en zeggen wat er is gezegd of zo', zegt Ricciardo. 'Maar ik bedoel, hij heeft dit jaar een aantal keer de telefoon opgenomen en was gewoon een vriend die om mij gaf en contact met mij opnam zoals een echte vriend zou doen. En zulke vrienden hebben is zo belangrijk.'

De achtvoudig-racewinnaar vervolgt: 'Maar het is ook niet zo gebruikelijk. We kunnen allemaal met elkaar overweg en je bouwt vriendschappen op, maar om zo'n dieper niveau van vriendschap te hebben, en laten we zeggen enkele van de gebaren die hij dit jaar heeft gemaakt, en enkele van de vriendelijkheden die hij me heeft laten zien waren nogal onverwacht. Maar ja, gewoon superaardig. Gewoon geweldig, superaardig', wordt de McLaren-coureur geciteerd door Formel1.de.

Palmer kritisch op Ricciardo

De 33-jarige lijkt te hopen op een zitje in 2024 nu hij een jaar niet op de grid te zien zal zijn. Volgens geruchten is Ricciardo in onderhandeling met Mercedes en Red Bull Racing over een rol als reservecoureur. Analyst Jolyon Palmer is kritisch op Ricciardo en merkt op dat er nog een zitje bij Haas is. maar daar schijnt Ricciardo niet zo happig op te zijn. Palmer zei: 'Ik denk dat de beste manier om je carrière opnieuw op te bouwen is door op de grid te blijven en resultaten te leveren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws