Saunders over prestaties Vettel: 'Het slaat nergens meer op' Formule 1
Formule 1

Saunders over prestaties Vettel: 'Het slaat nergens meer op'

Saunders over prestaties Vettel: 'Het slaat nergens meer op'

De spins die Sebastian Vettel regelmatig laat zien in de races laten zien dat hij niet op topniveau zit, zo vindt Nate Saunders van ESPN. 'Door zijn status in de F1-geschiedenisboeken heeft hij echter nog geen slechte naam', weet hij.

De journalist vindt dat Vettel door zijn vier wereldkampioenschappen er redelijk mee wegkomt dat hij beginnersfouten maakt: 'Als Romain Grosjean of Pastor Maldonado hetzelfde had gedaan dan, zouden ze gelijk belachelijk gemaakt worden.'

Op zijn Twitter doet Saunders hier nog een schepje boven op: 'Het is net als het laatste seizoen Game of Thrones, hoe goed de show ook was, het wordt alleen maar erger en erger en het slaat nergens meer op.'

'Is Vettel wel een goede investering?'

Naast de flinke kritiek verwacht Saunders wel dat de Duitser zijn seizoen bij Ferrari uitrijdt. Ook sluit hij zich aan bij de geruchtenmolen: 'Racing Point is zijn voornaamste optie, maar is hij gezien zijn huidige vorm wel een goede investering?' (Foto: Ferrari F1 Media)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws