Schumacher acht Verstappen schuldig aan incidenten: 'Compleet verlies van realiteit' Formule 1
Formule 1

Schumacher acht Verstappen schuldig aan incidenten: 'Compleet verlies van realiteit'

Schumacher acht Verstappen schuldig aan incidenten: 'Compleet verlies van realiteit'

Ralf Schumacher is van mening dat Max Verstappen de realiteitszin kwijt is na zijn opmerkingen richting de FIA. De Duitser stelt dat de Nederlander wel degelijk schuld had aan de verschillende incidenten en dat het wijzen met de vinger van de Red Bull-coureur dan ook niet terecht is.

Sky-analist Ralf Schumacher vindt dat de opmerkingen van Verstappen aan het adres van de FIA een 'compleet verlies van de realiteit.' De WK-leider richtte zich de afgelopen week tot de FIA en vond dat er met twee maten gemeten wordt. Zo waren er in zijn ogen gelijkwaardige incidenten waar geen straffen voor werden uitgedeeld.

Onzin, zo stelt Schumacher bij Sky Deutschland. 'Die incidenten zijn niet met elkaar te vergelijken. Dat is intern geregeld. De FIA ​​bemoeit zich er niet mee', legt de Duitser uit, om eraan toe te voegen: 'Verstappen heeft verschillende pittige manoeuvres gemaakt. Het is duidelijk dat hij op het verkeerde moment remde. daar hoef je het niet over te hebben.'

Botsing in Saoedi-Arabië

Tijdens de grand prix van Saoedi-Arabië kwamen Verstappen en Hamilton in contact met elkaar nadat er ogenschijnlijk miscommunicatie was tussen de FIA en de verschillende teams. Verschillende mensen in de Formule 1 denken echter dat de Nederlander een brake-test uitvoerde, iets waar de Duitse oud-coureur zich ook in lijkt te vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws