'Verstappen leek dat gebaar van Hamilton niet echt te beantwoorden' Formule 1
Formule 1

'Verstappen leek dat gebaar van Hamilton niet echt te beantwoorden'

'Verstappen leek dat gebaar van Hamilton niet echt te beantwoorden'

Volgens Lawrence Barretto is nog een aanvaring tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen niet te voorkomen. Na de crash op Silverstone hielden allebei de coureurs voet bij stuk. Doen ze dit op het circuit ook dan zal het wederom tot een touché komen. Ook denkt de Formula 1-redacteur dat Verstappen het vredesgebaar van Hamilton, in de vorm van een telefoontje, niet aanvaard heeft.

Barretto bespreekt in de Weekend Warm-Up samen met Will Buxton en Laura Winter de aankomende Grand Prix en vrij snel gaat het over het gekibbel tussen de Mercedes-rijder en de Red Bull Racing-coureur. Winter sprak met Hamilton: 'Ze waren allebei vrij eerlijk. Hamilton gaf aan weinig meer toe te willen voegen aan alles wat hij er afgelopen weken over verteld heeft. Hij zei zelfs dat wanneer hij zich in dezelfde positie zou bevinden dat hij exact hetzelfde zou doen.'

Verstappen en Hamilton koppig

'Bij Verstappen was het hetzelfde', bevestigt Barretto, die de Nederlander aan de tand voelde voorafgaand aan het Grand Prix-weekend. 'Volgens mij dacht niemand dat hij degene was die zich terug zou trekken en het is best interessant dat het Hamilton was die Verstappen belde. Hamilton zette dus die eerste stap en Verstappen leek dat gebaar niet echt te beantwoorden.' Er heeft een telefoongesprek plaatsgevonden tussen Hamilton en Verstappen maar daarmee lijkt de breuk in de relatie niet gedicht.

Zodoende staat er wederom een weekend op de agenda waarin het alle kanten op kan. Met twee coureurs die vasthouden aan hun standpunt is het een kwestie van tijd voordat de heren elkaar weer tegenkomen: 'Het gaat heel spannend worden als ze elkaar weer tegenkomen. Ze hebben allebei gezegd dat ze hun aanpak niet veranderen. Ze hebben allebei gezegd dat ze niets fout hebben gedaan. Logischerwijs gaat hetzelfde gebeuren als zij hetzelfde blijven doen.'Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws