Voormalig Renault-teambaas heeft tatoeage nog steeds niet gezet Formule 1
Formule 1

Voormalig Renault-teambaas heeft tatoeage nog steeds niet gezet

Voormalig Renault-teambaas heeft tatoeage nog steeds niet gezet

Cyril Abiteboul, de voormalige teambaas van Renault, heeft zijn tatoeage nog steeds niet gezet. De Fransman maakte in het 2020-seizoen een deal met Daniel Ricciardo: als de Australiër het podium zou halen, zou Abiteboul een tatoeage laten zetten. De plek mocht hijzelf kiezen, het ontwerp zou van Ricciardo vandaan komen. Tot op heden is Abiteboul zijn belofte niet nagekomen.

Wel heeft hij zijn voormalige coureur een email gestuurd waarin hij hem herinnerde aan de afspraak. Ricciardo reageerde volgens Motorsport.com niet meteen, maar is wel van plan de afspraak nieuw leven in te blazen: 'Ik werd overweldigd door mails, WhatsAppberichten en dergelijken. Ik heb zijn email dus wel gezien', meldt de McLaren-coureur.

'Het ging over tatoeages dus ik heb er vertrouwen in dat het dit jaar nog gaan gebeuren. Anders wordt het zo'n meeslepend proces en wordt het oud nieuws. Ik ben vastberaden om dit nog voor elkaar te krijgen', benadrukt de immer vrolijke Formule 1-rijder. Abiteboul werd bij de hervorming van het F1-team naar Alpine de deur gewezen. Zijn rol wordt inmiddels bekleed door diverse heren, waaronder Davide Brivio en Laurent Rossi.

Ricciardo over het ontwerp

Ook weet Ricciardo al wat meer over het ontwerp wat hij in gedachten heeft voor zijn oude teambaas. 'We moeten er nog over nadenken, maar het zal vermoedelijk wat met mij te maken hebben, met een Duits tintje. Dat is natuurlijk de locatie waar ik het podium behaalde.' Hij pakte zijn podium tijdens de Grand Prix van de Eifel en wil de locatie dus eer aan doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws