Wolff ziet kansen voor Mercedes in Baku: 'We gaan er fris heen' Formule 1
Formule 1

Wolff ziet kansen voor Mercedes in Baku: 'We gaan er fris heen'

Wolff ziet kansen voor Mercedes in Baku: 'We gaan er fris heen'

Mercedes teambaas Toto Wolff zegt in het persbericht van zijn team uit te kijken naar de Grand Prix van Azerbeidzjan. De Duitser ziet kansen voor zijn team op het spectaculaire stratencircuit van Baku.

Wolff kijkt vol goede moed naar het raceweekend in Azerbeidzjan. 'We gaan fris naar Baku na een hectisch weekend in Monaco vol rode vlaggen, vertragingen en wisselvallig weer. We hebben solide punten gescoord, maar er was meer mogelijk tijdens het weekend en we moeten elke kans die we kunnen benutten om in de strijd te blijven', zegt Wolff.

Baku zorgt voor goede racekansen

De teambaas zegt verder dat het stratencircuit van Baku veel kansen zal bieden in de race. 'Net als in Barcelona vormden de langzame bochten van Monaco een zware uitdaging voor de W13, maar we hebben er ook veel van geleerd.'

"Met een ander stratencircuit in Bakoe voor de boeg heeft het team hard gewerkt om die twee races te analyseren en de gebieden te identificeren waarop we kunnen innoveren om ons vooruit te stuwen. Baku zorgt vaak voor leuke en gekke baanactie en de lay-out biedt goede racekansen. We zullen zien of het dit weekend zijn reputatie waarmaakt', zo sluit hij af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws