F1 Kijktip | Verstappen neemt vader Jos mee voor wild rondje Spa Formule 1
Formule 1

F1 Kijktip | Verstappen neemt vader Jos mee voor wild rondje Spa

F1 Kijktip | Verstappen neemt vader Jos mee voor wild rondje Spa

Door de jaren heen wordt er een hoop beeldmateriaal verzameld van coureurs, teams, teambazen en het hele circus eromheen. In de F1 Kijktip geven we elk weekeinde een bijzonder beeldfragment mee aan de lezers om het weekend alvast goed in te luiden.

Buiten de Grands Prix om willen Formule 1 coureurs her en der nog wel eens een demo geven. Zo ook Max Verstappen. We gaan terug naar 2015 voor een wel hele bijzondere plezierrit op Spa-Francorchamps.

De toen zeventienjarige Verstappen stapte namelijk in een gele Renault R.S. 01 om een proefritje te maken met niemand minder dan zijn eigen vader: Jos Verstappen. Hoewel Verstappen senior tussen 1994 en 2003 de snelste Formule 1-bolides ter wereld over de circuits stuurde, moest hij toch even wennen naast zijn zoon in de Renault.

Verstappen en Verstappen scheuren over Spa-Francorchamps

Ben je immers bijrijder en zit de bestuurder erg enthousiast de limieten op de zoeken met een auto, dan kan je nog wel eens een beetje wagenziek worden. Jos Verstappen hield zich goed staande, maar moest enkele keren zijn adem inhouden. Check het rondje hieronder.

Wint Max Verstappen de Grand Prix van Italië? Ontvang nu 2,3 keer je inzet!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws