Live 15.30: Verstappen neemt het op tegen collega's in simraces Max Verstappen
Max Verstappen

Live 15.30: Verstappen neemt het op tegen collega's in simraces

Live 15.30: Verstappen neemt het op tegen collega's in simraces

Eigenlijk zouden de coureurs momenteel midden in de Grand Prix van Emilia Romagna moeten zitten, maar aangezien deze vanwege het noodweer in Noord-Italië kwam te vervallen, genieten de meeste coureurs van een extra weekendje vrij in het drukke 2023-seizoen. Wereldkampioen Max Verstappen is hier een uitzondering op, aangezien de Nederlander zelf het initiatief nam om simraces te organiseren op het circuit in Imola. Deze races zijn vanaf 15.30 live te volgen op Twitch.

Naast Verstappen nemen er tal van collega-coureurs uit andere raceklassen deel aan het online evenement, genaamd Real Racers Never Quit. Zo is onder andere landgenoot Richard Verschoor ook actief in het deelnemersveld, net als voormalig Formule 2-wereldkampioen António Félix da Costa, Formule 1-reservecoureurs Felipe Drugovich en Jack Doohan en Red Bull-juniortalenten Ayumu Iwasa, Enzo Fittipaldi, Jak Crawford, en Isack Hadjar.

De coureurs nemen het tegen elkaar op in vier verschillende races. Eerst zullen ze plaatsnemen in Formule 3-auto's, waarna ze de Mazda MX5 opzoeken. Vervolgens stappen ze over op Formule Fordjes, om af te sluiten met de Toyota GR86, een sportauto. De races zijn live vanaf 15.30 te volgen via de onderstaande stream.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws