Netflix-producenten overtuigen Verstappen: 'Je zal meer van mij zien' Max Verstappen
Max Verstappen

Netflix-producenten overtuigen Verstappen: 'Je zal meer van mij zien'

Netflix-producenten overtuigen Verstappen: 'Je zal meer van mij zien'

Max Verstappen heeft zich over zijn aversie tegen Netflix' serie Drive to Survive gezet. De Nederlander nam tot op heden niet deel aan de show omdat hij het niet eens was met de werkwijze, maar na gesprekken met de producenten lijkt het erop dat hij overstag is. Zodoende geeft hij aan dat hij in de toekomst regelmatiger in de populaire Netflix-serie te zien zal zijn.

Bij de Pardon my Take-podcast zijn Verstappen en teamgenoot Sergio Pérez te gast. De enkelvoudig wereldkampioen wordt gevraagd om zijn perspectief op de Netflix-serie, die voor heel erg veel fans gezorgd heeft in Amerika. 'Ik ga er niet te negatief over zijn, want ik heb inmiddels gepraat met de mensen die de leiding over de show hebben en deze produceren', zo opent hij zijn verhaal.

'Ik denk dat we in de tussentijd tot een goede overeenstemming gekomen zijn voor de toekomst', voegt hij daaraan toe. Voor Netflix was het natuurlijk van groot belang om Verstappen aan boord te krijgen, al helemaal nu hij een van de wereldkampioenen van de grid is, en ook in de komende jaren voor titels lijkt te kunnen vechten.

Verstappen hekelt neprivalen

Verstappen echoot met zijn verklaring zijn eerdere woorden: 'Tot nu heb ik mij er niet echt mee bemoeid, ook vorig jaar niet. Er waren wat zaken waar ik niet blij mee was. Neprivaliteiten tussen coureurs vind ik lastig. Ja, het heeft wonderen verricht voor de populariteit van de sport in Amerika, maar coureurs worden niet geportretteerd zoals ze zijn.'

'Die nieuwe fans denken dan: deze gozer is een eikel, of zoiets, terwijl een coureur dat in de realiteit helemaal niet hoeft te zijn', suggereert de Limburger. Dat is dan ook vooral wat hem dwarszat. Na gesprekken met Netflix mogen we er echter vanuit gaan dat ook hij in Drive to Survive voor de camera kan verschijnen: 'Maar, zoals ik al zei, we hebben met elkaar gepraat. In het volgende seizoen zal je dus wat meer van mij zien.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws