Verstappen: 'Maak je geen zorgen, ik zal zijn achtervleugel niet meer aanraken' Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen: 'Maak je geen zorgen, ik zal zijn achtervleugel niet meer aanraken'

Verstappen: 'Maak je geen zorgen, ik zal zijn achtervleugel niet meer aanraken'

Max Verstappen blikt nog even terug op twee incidenten die voorkwamen tijdens de Grand Prix van Brazilië. Allereerst gaat de Nederlander in op de boete die hij kreeg na het aanraken van de achtervleugel van Lewis Hamilton. Voorafgaand aan de Grand Prix van Brazilië moest Verstappen zich melden bij de stewards.

'Maak je geen zorgen, ik zal zijn achtervleugel niet meer aanraken', begint Verstappen in een interview met DAZN. 'Als je dat wel doet, moet je een flinke boete betalen.' Hij kreeg namelijk een boete van 50.000 euro opgelegd van de FIA, nadat hij de achtervleugel van Hamilton kort had aangeraakt na de kwalificatie in Brazilië.

'Ik zal dat eens overwegen'

Tijdens de race ging Lewis Hamilton dan weer de fout in door zijn veiligheidsgordel te vroeg af te doen. Daarvoor moest de Brit zich melden bij de stewards. Ook hij kreeg een boete, alleen was deze maar 5.000 euro. 'Blijkbaar is rijden zonder gordel goedkoper', reageert Verstappen. 'Ik zal dat eens overwegen.'

Ook gaat Verstappen nog even in op de race eerder dit jaar verreden op Zandvoort. Daar werd duidelijk hoeveel mensen interesse hebben in de Red Bull Racing-coureur. 'Ik heb geen mensen nodig om me te motiveren, maar als je in de auto stapt en alles oranje getint ziet, geeft dat je een kick', besluit Verstappen.

Wedden op F1: Verstappen geeft favorietenrol uit handen na nederlaag in Qatar

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws