Jones mag Verstappen heel graag: 'Ik heb hem eigenlijk domweg weggelaten' Opinie
Opinie

Jones mag Verstappen heel graag: 'Ik heb hem eigenlijk domweg weggelaten'

Jones mag Verstappen heel graag: 'Ik heb hem eigenlijk domweg weggelaten'

Alan Jones is erg lovend over de prestaties die Max Verstappen aflevert in de Formule 1. Op dit moment neemt Verstappen het op tegen Lewis Hamilton in een spannende titelstrijd. Het gat tussen de rivalen is nu acht punten in het voordeel van de Nederlander.

'Je vroeg het al eens eerder aan mij en ik heb hem eigenlijk domweg weggelaten, want ik mag Verstappen heel graag', begint Jones in de This Is Your Journey-podcast. 'Ik hou van zijn stijl, ik hou van zijn houding, ik hou van zijn 'zet mij in dezelfde auto als iemand anders en ik zal ze verslaan' persoonlijkheid.'

'Räikkönen neemt geen genoegen met idioten'

Ook Kimi Räikkönen kan rekenen op lof van de voormalig wereldkampioen. 'Ik hou echt van hem. Hij spreekt zijn mening uit en neemt geen genoegen met idioten. Maar hij gaat aan het eind van dit jaar met pensioen.' Voor de Alfa Romeo-coureur komt volgend seizoen Valtteri Bottas in de plaats.

Daarnaast wil Jones nog wat kwijt over de huidige Formule 1. 'Voor mij is het niet meer wat het geweest is. Het gaat om racen, om passeren. Als er nu een gat is, zijn coureurs allemaal te bang om ervoor te gaan, voor het geval één van de stewards oordeelt dat het een gevaarlijke manoeuvre was', besluit Jones, die daar van baalt.

Wedden op F1: Verstappen geeft favorietenrol uit handen na nederlaag in Qatar

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws