Wil je niets missen van het Formule 1-seizoen in 2024? Dit zijn de opties (Ad) Zakelijk
Zakelijk

Wil je niets missen van het Formule 1-seizoen in 2024? Dit zijn de opties (Ad)

Wil je niets missen van het Formule 1-seizoen in 2024? Dit zijn de opties (Ad)

De Grand Prix van Bahrein, en dus de opening van het seizoen, staat voor de deur, waarbij de teams de voor het eerst het achterste van hun tong zullen laten zien. Op donderdag 29 februari zullen de vrije trainingen van start gaan. Twee dagen later, op zaterdag, is het de beurt aan de Grand Prix. Wil jij niks van de actie missen en zien hoe Max Verstappen de jacht opent op een vierde wereldtitel op rij? Dan zijn dit de opties.

F1TV: Veel keuze qua commentaar, oude races, en een goede prijs

F1TV is het online kanaal van Formula1.com, en verzorgt het verslag van alle Grands Prix van de Formule 1. Daarnaast kun je hier de Formule 2, Formule 3, Porsche Supercup, en F1 Academy volgen. Andere voordelen van F1TV zijn dat je zelf het commentaar kan selecteren, waarbij je onder meer Nederlands, Engels, Duits, Frans, of Spaans kan kiezen. Verder zijn alle races van de afgelopen 25 jaar in zijn geheel te bekijken, plus een selectie van oudere races.

Als je een abonnement overweegt op F1TV, zijn er twee opties: F1TV Access, een goedkope optie, waarbij de live-optie ontbreekt, en F1TV Pro, waarbij je van de volledige ervaring geniet. Voor F1TV Access ben je in een jaar 34,99 euro kwijt, of 3,99 euro per maand. Voor F1TV Pro betaal je jaarlijks 94,99 euro, of maandelijks 11,90 euro. Een volledig overzicht over de prijzen van F1TV vind je hier. Bij F1TV krijg je daarnaast toegang tot verschillende documentaires en analyses, bijvoorbeeld van Jolyon Palmer.

Viaplay: Extra beelden en documentaires van Verstappen

Ook bij Viaplay kan je de Formule 1 gewoon volgen. Het Scandinavische bedrijf heeft de uitzendrechten voor de Formule 1 in handen in 2024, en ook hier heb je toegang tot de races van de opstapklasses, zoals de Formule 2, de Formule 3, en F1 Academy. Een voordeel van Viaplay is dat de uitzendingen gecombineerd worden met voor- en nabeschouwingen in het Nederlands, met hierbij verschillende analisten. Onder anderen Tom Coronel, Giedo van der Garde, Christijan Albers, en Ho-Pin Tung analyseren de sessies, terwijl er met voormalig topcoureurs als Mika Häkkinen en David Coulthard ook genoeg buitenlandse expertise aan boord is.

Daarnaast is Max Verstappen bij Viaplay actief als ambassadeur. Als abonnee levert dit bepaalde voordelen op: zo komt Verstappen na de sessies altijd snel voor de camera van Viaplay te staan, en zijn er verschillende Verstappen-documentaires in het aanbod terug te vinden. Sinds kort is het bij Viaplay weer mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten. Hiermee scoor je op jaarbasis twintig procent korting. Voor een jaarabonnement betaal je 12,79 euro per maand, omgerekend 153,48 euro over het hele jaar. Als je liever wat meer flexibiliteit behoudt, is er ook een maandelijks opzegbaar abonnement van 15,99 euro.

Viaplay F1 kijken bij KPN

Viaplay is daarnaast een samenwerkingsverband met KPN aangegaan. Als KPN dus jouw provider is, kan je een speciaal pakket bestellen, waardoor je Viaplay rechtstreeks op je televisie kunt bekijken. De kosten hiervoor zijn, net als bij Viaplay zelf, 15,99 euro per maand. Klanten die internet, televisie en een mobiel abonnement combineren bij KPN krijgen daarnaast vijf euro entertainmentkorting per maand, tenzij deze al is ingezet voor een andere entertainmentdienst. Bekijk de site van KPN voor het actuele tv-aanbod.

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws