Bookmaker: Verstappen wordt derde in Sochi Algemeen
Algemeen

Bookmaker: Verstappen wordt derde in Sochi

Bookmaker: Verstappen wordt derde in Sochi

Aanstaande zondag wordt de Grand Prix van Rusland verreden. In Sochi gaat Max Verstappen voor zijn tweede overwinning van 2020. Alleen denkt bookmaker TOTO dat de Nederlander opnieuw achter de twee Mercedessen eindigt. Als jij wel vertrouwen hebt in een zege van Verstappen, dan kun je uiteraard weer wedden op Verstappen!

Vorig jaar won Lewis Hamilton de Russische Grand Prix. Valtteri Bottas werd tweede, terwijl Charles Leclerc op de derde plek eindigde in Sochi. Verstappen werd vierde op het Sochi Autodrom. Tijdens deze Grand Prix van Rusland kun je ook weer wedden op de Formule 1.

Denk jij dat Verstappen de snelste is in Sochi? Zet dan in en krijg 6,25 keer je inzet terug! Als Hamilton de snelste is, dan krijg je 1,37 keer je inzet terug. Volgens TOTO is Valtteri Bottas na Hamilton de favoriet. Als hij de snelste is, dan krijg je 4,25 keer je inzet terug.

Denk jij dat Max Verstappen de snelste is in Rusland? Zet dan in en krijg 6,25 keer je inzet terug!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws