Alarmbellen gaan af bij concurrentie Red Bull: 'Verstappen heeft niet alles laten zien' Formule 1
Formule 1

Alarmbellen gaan af bij concurrentie Red Bull: 'Verstappen heeft niet alles laten zien'

Alarmbellen gaan af bij concurrentie Red Bull: 'Verstappen heeft niet alles laten zien'

Hans-Joachim Stuck denkt dat de alarmbellen momenteel afgaan bij de concurrentie van Red Bull Racing. De Oostenrijkse renstal wist de Grand Prix van Bahrein met speels gemak te winnen, maar de voormalig Formule 1-coureur zag wel dat Max Verstappen en Sergio Pérez niet alles gaven. Toch is Stuck benieuwd of Verstappen ook zijn superioriteit had kunnen laten zien als hij bij een ander team zou rijden.

Red Bull was in Bahrein ongenaakbaar, waardoor Verstappen met een aanzienlijke voorsprong de race kon winnen. De cijfers van de Grand Prix vertellen echter niet het hele verhaal. 'Ik ben verrast over hoe ver Red Bull voorloopt', zegt Stuck bij Eurosport. 'Vooral omdat ik me kan voorstellen dat Verstappen niet alles heeft laten zien met die voorsprong. Dat betekent dat Red Bull meer achter de hand heeft en daar moet de concurrentie ook rekening mee houden. De alarmbellen zullen zeker afgaan.'

'Met Verstappen heb je ook een uitzonderlijke coureur. Voor mij is Max de beste coureur in dit veld', vervolgt de Duitser. Stuck had wel de hoop gevestigd op de teamgenoot van Verstappen. De voormalig coureur denkt dat Pérez zich dan ook moet neer gaan leggen bij zijn rol. 'Voor de race hoopte ik wel dat Pérez een beetje dichterbij zou komen. Natuurlijk zou men nu kunnen betogen dat hij de duidelijke nummer twee is. Maar Max is ook gewoon een buitengewone persoonlijkheid - sensationeel!'

Stuck: 'Wat zou er gebeuren als we Hamilton in de Red Bull zouden zetten?'

Verstappen is volgens Stuck momenteel dan ook de beste coureur in de beste auto. De coureur zit al sinds 2016 bij Red Bull en Stuck is dan ook benieuwd naar het aanpassingsvermogen van de tweevoudig wereldkampioen. 'Wat zou er gebeuren als we Hamilton in de Red Bull zouden zetten en Verstappen in de Mercedes? Ik zou graag willen zien wat er dan gebeurt. Dat zou een interessant verhaal zijn', aldus de voormalig Formule 1-coureur.

Meld je nu aan voor de Telegram-push van F1Maximaal!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws