Alfa Romeo valt in 60% van de Grand Prix's uit, 2.75 keer je inzet voor dit weekend (ad) Formule 1
Formule 1

Alfa Romeo valt in 60% van de Grand Prix's uit, 2.75 keer je inzet voor dit weekend (ad)

Alfa Romeo valt in 60% van de Grand Prix's uit, 2.75 keer je inzet voor dit weekend (ad)

Vorig seizoen werd de Grand Prix van Italië, op het circuit in Monza, een knotsgekke race. Iedereen verwachtte vooraf een strijd tussen kemphanen Max Verstappen en Lewis Hamilton, maar die vlogen elkaar iets te fel in de haren. Door een botsing van de twee coureurs in ronde 25 kreeg de GP van Italië een verrassende winnaar. Geen Mercedes, geen Ferrari en ook geen Red Bull. De coureurs van McLaren werden nummer 1 en 2. Daniel Ricciardo haalde zijn achtste Grand Prix-overwinning, voor zijn teamgenoot Lando Norris.

McLaren was vorig seizoen dus de verrassende winnaar, dit seizoen doet het team ook weer goed bovenin mee. De vijfde plek in het constructeurskampioenschap is zo goed als zeker en het Britse team kan op jacht naar plek vier, waar momenteel het Franse Alpine van de coureurs Esteban Ocon en Fernando Alonso bivakkeert. Des te verrassender is de quotering van een puntenfinish van Ricciardo. Als de McLaren-rijder in de top 10 eindigt staat daar een quotering van 2.62 tegenover.

Opvallend feitje; Leclerc finisht vrijwel altijd in de top 3 in vrije trainingen. Doet hij dat nu weer, dan krijg je 1.55 keer je inzet. Vrij hoog voor een weddenschap die in meer dan 85% van de races tot nu toe de goede kant uit is gevallen. Dat is te verklaren. De Ferrari-coureur gebruikt dit weekend een nieuwe motor. Mocht hij in de eerste vrije training goed rijden, zijn top-3 finishes in de tweede en derde training haast gegarandeerd.

Alfa Romeo haalt de finish niet

Een ander iets waar je wellicht veel geld mee kan verdienen is door te wedden op wie er uitvalt. In die pijnlijke categorie is het team van Alfa Romeo, met Guanyu Zhou en Valtteri Bottas, veruit de koploper. Al negen races haalde minstens één coureur van Alfa Romeo de finishvlag niet. Dat is met recht een prestatie te noemen, aangezien er slechts vijftien Grand-Prix’s gereden zijn. Anders gezegd: In 60% van de races valt een coureur van Alfa Romeo uit.

Mocht het team van Alfa Romeo aankomend weekend in Italië weer een coureur hebben die het einde van de race niet haalt, dan krijg je daar maar liefst 2.75 keer je inzet voor. Waar Zhou tijdens de zomerstop de koploper was qua uitvalbeurten, gaat het de tweede helft van het seizoen juist veel mis bij Valtteri Bottas. De ervaren Fin is al drie Grand Prix's op rij uitgevallen en mocht hij dat in Italië voor de vierde keer op rij doen dan krijg je 4.50 keer je inzet!

Beste wedtips Grand Prix van Italië

Dit zijn in onze ogen de beste wedtips voor de Grand Prix van Italië.

Weddenschap Quotering
Ricciardo finisht in de top 10 2,62
Minstens één Alfa Romeo haalt NIET de finish 2,75

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws