Brown maakt zich op voor zege: 'Geen reden dat we morgen niet kunnen winnen' Formule 1
Formule 1

Brown maakt zich op voor zege: 'Geen reden dat we morgen niet kunnen winnen'

Brown maakt zich op voor zege: 'Geen reden dat we morgen niet kunnen winnen'

Zak Brown is dolblij dat Lando Norris in Spanje vanaf poleposition zal vertrekken. De grote baas van McLaren ziet bovendien geen reden dat Norris de Grand Prix in Barcelona niet zou kunnen winnen, als alles goed verloopt. ‘Het wordt een lange race’, geeft hij echter toe tegenover F1TV.

Brown heeft veel lof voor Norris. ‘Dat was een geweldige ronde’, prijst hij zijn coureur. ‘Het team heeft het goed gedaan door hem een snelle auto te geven’, luiden vervolgens de complimenten voor het team. ‘Ze lieten hem op precies het juiste moment naar buiten gaan. Hij kreeg een tow in bocht één. Het was heel close’, zag de Amerikaan. ‘Het was bijna een perfecte ronde. Jammer genoeg raakte Oscar de controle even kwijt, want anders hadden we twee auto’s vooraan gehad’, weet Brown zeker.

McLaren opgeschrikt door brand in hospitality

Het team van McLaren kreeg een flinke schok te verwerken vanochtend, toen er een brandje ontstond bij de hospitality van de Britse renstal. Brown neemt dan ook de tijd om zijn werknemers de hemel in te prijzen omdat ze ondanks het incident toch zo goed presteerden. ‘Alle mannen en vrouwen bij McLaren doen geweldig werk’, aldus de Amerikaan. ‘Het komt allemaal bij elkaar. Laten we kijken wat er morgen gebeurt’, blikt hij alvast vooruit op de race, waarvan hij weet dat het niet makkelijk zal worden. ‘Het wordt een lange race’, benadrukt Brown.

Desondanks heeft McLaren goede moed in de aanloop naar zondag. ‘De race pace ziet er goed uit’, vertelt Brown. ‘Ik weet niet wat het weer zal doen, er is kans op regen. We moeten goede pitstops hebben’, noemt hij zaken die het mogelijk moeilijk kunnen maken voor zijn renstal. Toch blijft hij positief. ‘Ik zie geen reden dat we morgen niet zouden kunnen winnen zolang we alles goed executeren’, sluit hij optimistisch af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws