Zak Brown

Zak Brown is een bekende naam in de wereld van de autosport en het zakenleven. Hij werd geboren op 7 november 1971 in Los Angeles, Californië, Verenigde Staten. Brown is de CEO van McLaren.

Deze pagina gaat verder onder het nieuws.

Zak Brown heeft een lange geschiedenis in de autosport. Hij begon zijn carrière als coureur in karts en werkte zich op naar hogere racecategorieën. Hoewel hij niet op het hoogste niveau van de autosport, de Formule 1, heeft geracet, heeft hij deelgenomen aan verschillende raceklassen en heeft hij enige ervaring als professionele coureur.

Brown staat echter vooral bekend om zijn succes in het zakenleven. Hij is een ondernemer en zakenman met een sterke focus op de autosport. Hij is medeoprichter en CEO van Just Marketing International (JMI), een toonaangevend sportmarketingbureau dat gespecialiseerd is in autosportmarketing en sponsorrelaties.

In 2016 werd Brown aangesteld als uitvoerend directeur van McLaren Technology Group, een Brits Formule 1-team en technologiebedrijf. Onder zijn leiding heeft McLaren verschillende veranderingen doorgevoerd om competitiever te worden in de Formule 1 en deel te nemen aan andere racecategorieën. Brown wordt geprezen om zijn gevoel voor zaken en zijn vermogen om sponsordeals en investeringen te sluiten in de autosportwereld. Hij heeft samengewerkt met tal van grote merken en heeft bijgedragen aan de groei en het succes van verschillende teams en evenementen in de autosport.

Zak Brown Nieuws