De Grand Prix van Saoedi-Arabië zie je live via F1TV! Formule 1
Formule 1

De Grand Prix van Saoedi-Arabië zie je live via F1TV!

De Grand Prix van Saoedi-Arabië zie je live via F1TV!

Aanstaande zondag staat de tweede Grand Prix van 2022 op het programma. Het is dan namelijk tijd voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Jij kunt de derde vrije training, kwalificatie en race live bekijken via F1TV. Tot en met 27 maart kun je F1TV Pro zeven dagen lang gratis proberen. Hieronder leggen we uit hoe je dat doet!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Naast de Formule 1 kun je ook livestreams van de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup bekijken. Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Je kunt de herhalingen van de F1, F2, F3 en Porsche Supercup allemaal bekijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken.

Alsof dat allemaal niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Saoedi-Arabië live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdsschema van F1TV voor komend weekend

Op zaterdag kun je tussen 15.00 uur en 16.00 uur kijken naar de derde vrije training in Jeddah. Anderhalf uur later, om 17.30 uur, begint op F1TV de voorbeschouwing op de kwalificatie. Deze voorbeschouwing duurt tot 17.55 uur, want om 18.00 uur start de kwalificatie voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Tussen 19.00 uur en 19.30 uur kun je de nabeschouwing van de kwalificatie live zien bij F1TV.

Zondag is het de dag van de race. Om 18.00 uur begint de voorbeschouwing op de Grand Prix. Het voorbeschouwen duurt tot 18.40 uur. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur kun je live genieten van de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Na afloop begint direct de nabeschouwing, die duurt tot 21.40 uur.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws