Ecclestone: 'Ferrari kan teamorders wel vergeten' Formule 1
Formule 1

Ecclestone: 'Ferrari kan teamorders wel vergeten'

Ecclestone: 'Ferrari kan teamorders wel vergeten'

Bernie Ecclestone heeft gereageerd op het feit dat de Duitse televisiezender RTL de rechten van de Formule 1-races laat varen. Volgens de voormalig F1-baas heeft het te maken met de onzekere toekomst van Sebastian Vettel in de sport.

'Dat RTL de Formule 1 niet meer uit gaat zenden ligt ook aan Vettel. Zonder hem heeft de zender geen paradepaardje meer', aldus de Brit tegenover Blick. Een mogelijk tussenjaar voor de Ferrari-coureur telt wel degelijk mee in de overweging om de rechten te behouden, denkt hij.

Blijkbaar wordt ook RTL gebruikt als primaire zender om in Zwitserland en Oostenrijk races uit te zenden. Daar moet men een oplossing zien te vinden op het feit dat de races achter een betaalmuur gaan: 'Het is nu interessant om te zien hoe Zwitserland en Oostenrijk hierop reageren. Met Sky Germany heeft de F1 wel weer een oude klant terug.'

Ecclestone over Vettel

Hoe ziet het seizoen van Vettel eruit? Volgens Ecclestone zal de Heppenheimer gedreven racen: 'Vettel heeft nu één doel en dat is sneller zijn dan Charles Leclerc tijdens de kwalificaties en tijdens de races. Ferrari kan teamorders wel vergeten. Ik hoop dat ze Vettel juist behandelen.' (Foto: Ferrari F1 Team)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws