Formule 1-game komt 1 juli uit en ondergaat naamsverandering Formule 1
Formule 1

Formule 1-game komt 1 juli uit en ondergaat naamsverandering

Formule 1-game komt 1 juli uit en ondergaat naamsverandering

EA en Codemasters hebben donderdagmiddag het nieuwe Formule 1-spel voor het 2022-seizoen aangekondigd. Dat doen de gamemakers via de officiële site van het spel. Daarnaast zal er ook een naamsverandering plaatsvinden voor de game, die in de zomer van dit jaar zal uitkomen.

De naamsverandering is vrij subtiel. Het spel van vorig jaar heette F1 2021, terwijl het dit jaar F1 22 zal gaan heten. Dat is meer in lijn met hoe EA haar games doorgaans noemt, zoals dat ook bij de populaire FIFA-reeks het geval is. In F1 22 zal het 2022-seizoen van de Formule 1 centraal staan. Alle nieuwe auto's zullen dus aan bod komen in het spel. Ook de Formule 2 zit in de game.

MyTeam keert terug, virtual reality maakt intrede

De gebruikelijke onderdelen van het spel van vorig jaar zullen ook worden overgenomen. De populaire modus MyTeam, waarin je als speler je eigen team opricht en meedoet aan de Formule 1, keert terug. Ook de carrièremodus is weer in de game te vinden, terwijl de sprintraces hun intrede zullen doen. Ook het nieuwe Miami International Autodrome zal in het spel zitten.

Eveneens nieuw voor 2022, is de modus F1 Life. Veel details zijn hierover nog niet bekend, maar in deze modus kan je in ieder geval bepaalde luxeonderdelen van het leven als Formule 1-coureur laten zien. Denk daarbij aan sportauto's, kleding en meer. Ook zal virtual reality haar intrede doen in de Formule 1-game. Eerst was dit alleen beschikbaar in racesims zoals Assetto Corsa en Gran Turismo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws