Hamilton geniet van passievolle Wolff: 'Mooi om zijn fighting spirit te zien' Formule 1
Formule 1

Hamilton geniet van passievolle Wolff: 'Mooi om zijn fighting spirit te zien'

Hamilton geniet van passievolle Wolff: 'Mooi om zijn fighting spirit te zien'

Lewis Hamilton kan het waarderen dat Toto Wolff zo passievol met hem meeleeft in de titelstrijd van 2021. Tijdens de Grand Prix van Brazilië vingen de camera's een wijzende teambaas op, die leek te genieten van het feit dat zijn coureur het naar P1 had geschopt na alle controverse gedurende het weekend. Hamilton is fan van de instelling van zijn teambaas, die een signaal afgeeft naar heel Mercedes.

'Ik hou ervan om Toto's fighting spirit te zien. Daar word ik blij van. Ik zag een videobeeld van hem van tijdens de Grand Prix en daar moest in binnensmonds wel om lachen. Mooi om te zien', zo blikt Hamilton terug op de beelden van de Oostenrijker bij Formula 1. Ook op het internet kwamen de beelden van de verhitte teambaas meermaals langs.

Hamilton zag bij Wolff dat hij veel voldoening haalde uit het feit dat Mercedes, ondanks diverse keren tegengewerkt te zijn in Interlagos, de Grand Prix wist te winnen. 'Dat vuur en die passie vormt een deel van onze infrastructuur en ons ecosysteem. Dat is bij hem terug te vinden. Ik weet niet wat ik er van gedacht had als het hem niet geïnteresseerd had en hij er kalm onder gebleven was.'

Hamilton waardeert Wolffs rechtvaardigheidsgevoel

'Hij is de leider van je team en je wil die passie zie bij je baas. Je ziet dat hij achter elke milliseconde aanzit en je volledig bijstaat in de strijd. Ik vind het daarnaast mooi om te zien dat hij waarde hecht aan wat hij denkt dat juist is', concludeert de Brit. Wolff vond het niet eerlijk dat ze voor de wedstrijdleiding gesleept werden zonder een poging te krijgen om de achtervleugel te repareren. Daarom zet hij in de rest van het 2021-seizoen ook alles op alles om Red Bull Racing het leven zuur te maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws