Hamilton heeft geen boodschap aan kritiek: 'Ik weet wie ik ben' Formule 1
Formule 1

Hamilton heeft geen boodschap aan kritiek: 'Ik weet wie ik ben'

Hamilton heeft geen boodschap aan kritiek: 'Ik weet wie ik ben'

Lewis Hamilton is tevreden met het harde werk dat wordt geleverd bij Mercedes. De Duitse renstal is momenteel nog niet competitief genoeg om te strijden met Ferrari en Red Bull Racing. Desondanks hoopt Mercedes met een aantal upgrades het gat te dichten in Miami. Zelf heeft Hamilton door de prestaties in de eerste races een hoop kritiek te verwerken gehad, maar daar probeert hij zich niet te veel van aan te trekken.

De Mercedes-coureur is gefocust op de ontwikkeling van de W13. 'Je kan van ons verwachten dat we keihard ons best doen', zegt Hamilton bij de persconferentie. 'Er wordt heel erg veel werk verricht op de achtergrond. We brengen dan ook een nieuwe achtervleugel naar deze race. Ik ben gewoon heel erg dankbaar voor al het harde werk vanuit het team.' Mercedes hoopt met de update het gat te dichten, maar Hamilton blijft voorzichtig. 'Ik verwacht nog niet te veel verandering op dat gebied.'

Hamilton is alweer begonnen aan zijn tiende seizoen bij Mercedes. De 103-voudig racewinnaar is nog steeds gelukkig om met de mensen binnen het team te werken. 'Ik houd ervan om te werken met dit team. We hebben de afgelopen weken goede gesprekken gevoerd en het is geweldig om te zien hoe iedereen elkaar steunt in deze mindere tijden. Een paar slechte races zullen ons echt niet tegenhouden. Hier zullen we het meest door groeien. Daardoor worden we weer succesvol.'

Hamilton luistert niet naar 'rare opmerkingen'

De afgelopen weken heeft Hamilton veel kritiek gekregen over zijn prestaties. Momenteel doet zijn teamgenoot, George Russell, het beter bij Mercedes. Mensen speculeerden vooral over de toekomst van Hamilton. 'Ik luister niet naar die rare opmerkingen. Ik heb een paar respectloze opmerkingen gezien door de jaren heen, dus dit had ik kunnen verwachten. Ik weet wie ik ben, ik weet wat ik doe en ik houd van wat ik doe. Ik ben een vechter en als je dat niet weet dan ken je me gewoon niet', besluit de zevenvoudig wereldkampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws