Hamilton kan weinig met Mercedes-geruchten Leclerc: 'Dat heeft daar totaal geen invloed op' Formule 1
Formule 1

Hamilton kan weinig met Mercedes-geruchten Leclerc: 'Dat heeft daar totaal geen invloed op'

Hamilton kan weinig met Mercedes-geruchten Leclerc: 'Dat heeft daar totaal geen invloed op'

Lewis Hamilton kan weinig met de geruchten die Charles Leclerc in verband brengen met het stoeltje van de zevenvoudig wereldkampioen bij Mercedes. Eerder sprak de Ferrari-coureur zich al uit en ontkende hij dat er contact is geweest met de Duitse renstal. Hamilton maakt zich ook niet echt druk om de verschillende berichten.

Hamilton laat desgevraagd door CRASH weten dat de geruchten weinig invloed hebben op zijn toekomst. 'Niet echt, nee. Misschien hebben alle coureurs wel bepaalde relaties met verschillende teambazen. Ik ben blij waar ik nu ben. Ik hou van mijn team en ik ben dankbaar voor de reis die we samen doorbrengen en wat er nog in de pijplijn zit. De geruchten hebben daar totaal geen invloed op.'

Hamilton blij met terugkeer Allison als technisch directeur Mercedes

Iets wat vast en zeker invloed zal hebben, zij het op de ontwikkeling van de auto, is de terugkeer van James Allison als technisch directeur van Mercedes. De Engelsman ruilt zijn huidige functie om met die van Mike Elliott, die nu als Chief Technical Officer aan de slag gaat. Hamilton is enthousiast over de wijziging. 'Als hij terugkomt om Mike te ondersteunen en samen te werken, denk ik dat dit het team alleen maar zal versterken', vertelt de Brit aan RaceFans.

'Hij heeft duidelijk ongelooflijk veel ervaring', vervolgt Hamilton. 'Dus ik denk dat als we vooruitgaan, het gewoon geweldig zal zijn voor het team', is de 38-jarige te spreken over de benoeming van Allison als technisch directeur. 'Vooral met alle dingen die we willen bereiken, niet alleen op het circuit maar ook daarbuiten, denk ik dat het goed gaat komen.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws