Hamilton stelt twee nieuwe rechterhanden aan na vertrek fysio Cullen Formule 1
Formule 1

Hamilton stelt twee nieuwe rechterhanden aan na vertrek fysio Cullen

Hamilton stelt twee nieuwe rechterhanden aan na vertrek fysio Cullen

Lewis Hamilton heeft details gedeeld over hoe het team om hem heen nu eruitziet. In maart nam de zevenvoudig wereldkampioen afscheid van fysiotherapeute Angela Cullen en haar rol wordt nu door twee man ingevuld. Dat zijn wel de enige wijzigingen aan het team dat directe steun biedt aan de Mercedes-coureur.

Stephen Lord is één van de twee nieuwe rechterhanden van Hamilton. Lord is al lang trouw aan de Engelsman, aangezien hij al aanwezig was in de tijd van Hamilton bij McLaren. Sindsdien heeft Lord hem overal gevolgd. De tweede nieuwe naam komt niet naar voren, maar wat wel duidelijk is, is dat Hamilton nog altijd contact heeft met Cullen. 'We spraken elkaar laatst nog, we blijven voortdurend in contact', vertelt hij aan RaceFans.

'Zoals ik al eens zei, zullen we altijd in elkaars leven blijven', gaat Hamilton verder over zijn band met Cullen. De twee spreken met elkaar over activiteiten die ze ooit nog willen doen. 'We zoeken altijd naar ons volgende avontuur samen, zij het skydiving of de Mount Everest beklimmen. Dat willen we op een bepaald moment nog doen, dus wie weet. We blijven elkaar steunen in ons pad.'

Hamilton over inspirerende Instagram-post

Hamilton kent momenteel zijn langste reeks zonder overwinning en haalt steun uit een bericht op Instagram van NBA-speler Giannis Antetokounmpo. De beschrijving zei: You work towards a goal. It’s not failure; it’s steps to success. 'Ik vond dat inspirerend. We proberen allemaal het beste te doen met wat we hebben en we kunnen niet altijd winnen. In Bakoe kwam ik vanaf de tiende plaats en kwam ik terug naar de zesde plaats, dat is geen mislukking, dat zijn slechts de stappen om te komen waar je moet zijn. Je moet een hele reeks lessen doorlopen die pijnlijk kunnen zijn.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws